Γιατί δεν υπάρχουν iPhone 9 και Windows 9;

Που οφείλεται όμως το ίδιο; Ήταν μια επιχειρηματική στρατηγική ή κάτι άλλο; Το ίδιο συνέβαινε στην εποχή των Windows, η Microsoft κυκλοφόρησε τα Windows 10 αμέσως μετά τα Windows 8. Όλοι είχαν διαφορετικές απόψεις για το ίδιο πράγμα. Τώρα ας διαβάσουμε για τον πραγματικό λόγο!

Γιατί η Apple δεν κυκλοφόρησε το iPhone 9;

Η Apple κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το πρώτο της iPhone το 2007 μετά από αρκετές δοκιμές και λάθη. Το 2017 συμπληρώθηκαν δέκα χρόνια από την παρουσίαση του πρώτου iPhone. Ήθελαν να κάνουν κάτι συναρπαστικό και διαφορετικό για την επέτειο του ενός έτους, το 2017 ήταν trending ακόμη πιο στενά καρέ. Αυτό που έκανε το iPhone να μείνει πίσω, η Apple ήθελε μια λύση για να το ξεπεράσει.

Τα iPhone 8 και iPhone 8 plus προσέφεραν ένα σοκ στις προδιαγραφές τους. Για να του δώσουν μια νέα εμφάνιση και να ακολουθήσουν την τάση, έπρεπε να κάνουν κάποιες αλλαγές στο προϊόν τους. Ο συνδυασμός των στενότερων πλαισίων και η ειδική περίσταση της πρώτης επετείου τους ήταν ακριβώς ο κατάλληλος για την κυκλοφορία του iPhone X.

Η ονομασία του νέου iPhone ως iPhone 9 υποδηλώνει ότι το iPhone βρίσκεται μεταξύ του iPhone 8 και του iPhone X και φαίνεται ότι είναι 3 χρόνια παλαιότερο.

Αυτό ήταν ένα από τα λογικά ζητήματα, η Apple δεν περιορίζεται σε πολύ αποτελεσματικό και ελκυστικό μάρκετινγκ.

Με τα νέα της κυκλοφορίας του νέου iPhone, όλοι περιμέναμε ότι θα ήταν το iPhone 9, αλλά η Apple είχε κάτι άλλο να προσφέρει. Παρουσίασε το iPhone X και διατήρησε την εικόνα του μάρκετινγκ και της επωνυμίας του.

Τα Windows 10 κυκλοφόρησαν αμέσως μετά τα Windows 8. Μετά την κυκλοφορία, όλοι ρώτησαν: «Τι έγινε με τα Windows 9;

Τα Windows 8 ήταν μεγάλη πτώση!! Η Microsoft έπρεπε να συνέλθει από την απώλεια. Ήθελαν να βάλουν κάποια απόσταση μεταξύ του flop που ήταν τα Windows 8 και του διαδόχου του. Είναι ένα ψυχολογικό παιχνίδι και μια αναφορά στο γεγονός ότι τα Windows 10 είναι ένα μεγάλο βήμα προς τα πάνω και μακριά από τα Windows 8.

Η Microsoft είπε ότι άφησε έξω τα Windows 9 επειδή ήθελε να δείξει πόσο μεγάλη αλλαγή είναι τα Windows 10 από τις προηγούμενες εκδόσεις και πώς κάνει τα πράγματα η εταιρεία.

Ένας άλλος μεγάλος λόγος ήταν ότι ήθελε να σηματοδοτήσει μια νέα αρχή για το προϊόν.

Ήταν για τον ίδιο λόγο που η Apple παρέλειψε το 9 – επειδή η εταιρεία θέλει να σηματοδοτήσει μια νέα αρχή για το προϊόν, όπως ακριβώς έκανε η Microsoft όταν παρέλειψε τα Windows 9 και πήγε κατευθείαν από τα Windows στα Windows 10.

Leave a Reply

Your email address will not be published.