Θέλετε να διασκεδάσετε με την οικογένεια; Εδώ είναι οικογενειακά παιχνίδια για να παίξετε στο σπίτι

Όπως και εγώ, πρέπει να ψάχνετε για οικογενειακά παιχνίδια για να παίξετε στο σπίτι. Μην ανησυχείτε, έχω ήδη κάνει πολλή έρευνα για τα καλύτερα οικογενειακά παιχνίδια για να παίξετε στο σπίτι. Είναι η εποχή του χρόνου που δεν θέλουμε να βγούμε έξω και να διασκεδάσουμε, προτιμάμε να καθόμαστε σπίτι και να περνάμε ποιοτικό χρόνο με φίλους και οικογένεια.

Αλλά το να κάθεσαι στο σπίτι και να κουτσομπολεύεις κάνει τα πράγματα βαρετά. Αν θέλετε να δημιουργήσετε μια κατάσταση κρίσης για τη συνάντηση, πρέπει να προγραμματίσετε μερικά παιχνίδια με την οικογένεια. Ορίστε λοιπόν τα 10 καλύτερα οικογενειακά παιχνίδια για να παίξετε στο σπίτι.

Τα 10 καλύτερα οικογενειακά παιχνίδια για να παίξετε στο σπίτι

Κυνήγι θησαυρού

Το παιχνίδι που έπαιζα περισσότερο όταν ήμουν μικρός. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα οικογενειακά παιχνίδια που μπορείτε να σχεδιάσετε ποτέ. 10-12 άτομα είναι αρκετά για να παίξουν αυτό το παιχνίδι.

Πώς να παίξεις?

Δημιουργείται η πρώτη ομάδα. Μπορεί να υπάρχουν 2-3 μέλη στην ομάδα, ανάλογα με τον αριθμό των μελών που υπάρχουν στο σπίτι. Ο διοργανωτής του παιχνιδιού κρύβει όλα τα πράγματα σε διαφορετικές γωνίες ή μέρη του σπιτιού. Τα πράγματα που κρύβει ο διοργανωτής πρέπει να γράφονται σε σημείωση.

Ένα αντίγραφο του χαρτιού με τα ονόματα των αντικειμένων δίνεται στη συνέχεια σε κάθε ομάδα. Όταν ξεκινήσει το παιχνίδι, όλοι οι παίκτες θα ενημερωθούν για το πού έχουν κρυφτεί τα αντικείμενα.

Αυτό ισχύει για κάθε αντικείμενο. Η ομάδα που θα συγκεντρώσει τον μέγιστο αριθμό αντικειμένων στον δεδομένο χρόνο κερδίζει.

Ηλίθιοι χαρακτήρες

Αυτό είναι το πιο παιγμένο παιχνίδι στις συναντήσεις. Το παιχνίδι έχει να κάνει με την εξήγηση μιας ταινίας ή ενός τραγουδιού στους ανθρώπους χωρίς να πείτε ούτε μια λέξη.

Πώς να παίξεις?

Όπως και άλλα παιχνίδια, δημιουργούνται ομάδες. Στη συνέχεια, το άτομο της αντίπαλης ομάδας δίνει το όνομα της ταινίας στην ομάδα που αποφασίζει να υιοθετήσει πρώτη. Το άτομο στο οποίο έχει εκχωρηθεί το όνομα στην ταινία πρέπει να παίξει.

Ένα άτομο δεν μπορεί να πει ούτε μια λέξη ενώ προσπαθεί να εξηγήσει τον τίτλο μιας ταινίας ή τον τίτλο ενός τραγουδιού. Έχει να κάνει με πράξεις, υπάρχουν ελάχιστα σημάδια που δείχνουν αν πρόκειται για αγγλική ή χίντι ταινία. Αν η ομάδα του παίκτη μαντέψει σωστά, η ομάδα κερδίζει.

Πινγκ πονγκ

Υπάρχουν μόνο δύο ομάδες σε αυτό το παιχνίδι. Το πλαστικό γυαλί τοποθετείται και στις δύο άκρες του τραπεζιού διατεταγμένο σε τριγωνικό σχηματισμό. Υπάρχει ένα ποτό σε κάθε πλαστικό ποτήρι. Κάθε ομάδα παίρνει μερικές μπάλες τένις.

Πώς να παίξεις?

Οι παίκτες ρίχνουν μια μπάλα του πινγκ πονγκ στο τραπέζι για να προσγειωθούν στο κύπελλο της αντίπαλης ομάδας. Εάν η μπάλα καταλήξει στο κύπελλο, το μέλος της ομάδας της οποίας το κύπελλο είναι ο στόχος πρέπει να πιει ό,τι έχει τοποθετηθεί στο κύπελλο. Στη συνέχεια αφαιρείται το ποτήρι. Αυτή η διαδικασία συνεχίζεται έως ότου μια ομάδα μεταξύ τους αφαιρέσει όλα τα κύπελλα από το τραπέζι.

Η πρώτη ομάδα που θα αφαιρέσει όλα τα γυαλιά του αντιπάλου της κερδίζει.

Περάστε το πακέτο

Σίγουρα όλοι θυμούνται αυτό το παιχνίδι. Παίξαμε αυτό το παιχνίδι σε όλα τα πάρτι και τις εκδηλώσεις.

Πώς να παίξεις?

Τώρα υπάρχουν δύο τρόποι για να παίξετε αυτό το παιχνίδι. Το πρώτο είναι η επιλογή του αντικειμένου που πρέπει να τυλιχτεί ως δώρο. Χρησιμοποιήστε όσο το δυνατόν περισσότερα περιοδικά για να τυλίξετε το δώρο με πολλή ταινία. Βεβαιωθείτε ότι είναι δύσκολο να σχιστεί. Καθίστε σε κύκλο με μέλη της οικογένειας και παίξτε ένα τραγούδι. Θα πρέπει να υπάρχει κάποιος έξω από το παιχνίδι για να παίξει και να σταματήσει το τραγούδι.

Όταν παίζει το τραγούδι, αναποδογυρίστε την τράπουλα. Μόλις το τραγούδι τεθεί σε παύση, το άτομο με το πακέτο πρέπει να το ανοίξει και όταν το τραγούδι παίζει, πρέπει να αρχίσει να το περιστρέφει ξανά. Η διαδικασία είναι συνεχής. Ο νικητής είναι το τελευταίο άτομο που θα αφαιρέσει όλες τις εφημερίδες και θα επιλέξει ένα αντικείμενο.

  • Αλήθεια ή θάρρος
  • Τώρα αυτό το παιχνίδι κάνει την ατμόσφαιρα ενδιαφέρουσα.
  • Αλήθεια ή θάρρος
  • Πώς να παίξεις?

Πρέπει να καθίσετε σε κύκλο και να περιστρέψετε το μπουκάλι. Περιμένετε να σταματήσει να περιστρέφεται το μπουκάλι και αναζητήστε το άτομο που κρατά το μπουκάλι. Οποιοσδήποτε στην ομάδα μπορεί να ρωτήσει το άτομο-στόχο αν θέλει να επιλέξει την αλήθεια ή να τολμήσει. Εάν το άτομο επιλέξει να τολμήσει να του δώσει κουράγιο και αν επιλέξει την αλήθεια, ρωτήστε τον οτιδήποτε και πρέπει να είναι ειλικρινής στην απάντησή του.

Λούντο

Όλοι γνωρίζουν αυτό το παιχνίδι. το παιχνίδι δεν χρειάζεται ιδιαίτερη εισαγωγή. Υπάρχουν 2 επιλογές στο παιχνίδι Ludo. Το πρώτο είναι το παιχνίδι του σπιτιού, όπου κερδίζει αυτός που έρχεται στο σπίτι και με τους 4 αγρότες. Το δεύτερο είναι τα φίδια και οι σκάλες.

Είμαι σίγουρος ότι δεν χρειάζεται να διευθύνω το παιχνίδι.

Μικρός

Σε όλους αρέσει αυτό το παιχνίδι. Δεν έχω τίποτα να κάνω? Παίζοντας χαρτιά και κουραστήκατε από τη δουλειά; Παίζοντας χαρτιά, θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα; Παίζουν χαρτιά. Αυτό το παιχνίδι με κάρτες είναι πολύ κοινό. Τα παιχνίδια με χαρτιά παίζονται με τράπουλα ή τράπουλα.

Υπάρχουν πολλά παιχνίδια καρτών, αλλά το πιο δημοφιλές είναι το Πασιέντζα.
Άλλα δημοφιλή παιχνίδια τράπουλας είναι το πόκερ, το ράμι, τα crazy eights και άλλα.
Σκραμπλ

Το σκραμπλ είναι ένα παιχνίδι λέξεων. Μπορείτε να παίξετε αυτό το παιχνίδι σε ένα σκραμπλ ή στο κινητό σας τηλέφωνο.

Πώς να παίξεις?

Πρέπει να φτιάξεις έναν πίνακα. Αποφασίστε ποιος θέλει να ξεκινήσει πρώτος. Στη συνέχεια, κάθε παίκτης σχεδιάζει πλακίδια και κάθε παίκτης παίρνει μια λέξη για να τοποθετήσει τη λέξη στον πίνακα. Βασιστείτε στην υπάρχουσα λέξη στον πίνακα και φροντίστε να δημιουργήσετε λέξεις με τον μέγιστο αριθμό αλφαβήτων.

Με αυτόν τον τρόπο κερδίζετε περισσότερους πόντους. Οι πόντοι για κάθε λέξη γράφονται σε ένα γράμμα scrabble. Αφού τελειώσει το παιχνίδι, υπολογίστε το σκορ και ο παίκτης με το υψηλότερο σκορ κερδίζει.

ποτέ δεν είχα

Δεν έχω πάει ποτέ σε κουίζ.

Πώς να παίξεις?

Πρέπει να καθίσετε στο ρινγκ, ξεκινήστε το “I’ve never never…” και να κάνετε την ερώτηση. Για παράδειγμα, δεν παρακολούθησα ποτέ μάθημα.

Αν κάποιος από τον κύκλο το έχει κάνει, πρέπει να σηκώσει το δάχτυλό του αλλιώς δεν θα κάνει τίποτα. Συνεχίστε έως ότου τουλάχιστον ένα άτομο έχει 3 δάχτυλα ψηλά. Το άτομο με τα 3 δάχτυλα ψηλά είναι έξω. Ο τελευταίος που στέκεται κερδίζει.

Leave a Reply

Your email address will not be published.