Τρυπάνι τιτανίου κατηγορίας

Εάν αγοράσατε τρυπάνια τιτανίου και κοβαλτίου μεταξύ 13 Απριλίου 2015 και 13 Οκτωβρίου 2021 από την Black & Decker, ενδέχεται να πληροίτε τα κριτήρια για ένα μέρος του ταμείου διακανονισμού ομαδικής δράσης.

Αυτά τα τρυπάνια πωλήθηκαν σε πολλούς λιανοπωλητές, συμπεριλαμβανομένων των Lowes, Home Depot, Menards, Wal Mart και Amazon.

Καλυμμένα τρυπάνια και/ή καλυμμένες λεπίδες πριονιού για προσωπική χρήση από τις 13 Απριλίου 2015 έως τις 13 Οκτωβρίου 2021.

Τρυπάνια κάλυψης που πωλούνται με τις επωνυμίες Craftsman, Irwin, DEWALT, MAC Tools, Bostich (μόνο προϊόντα τιτανίου) και Matco (μόνο προϊόντα κοβαλτίου).

Ορισμένες λεπίδες πριονιού με επίστρωση τιτανίου προσφέρονται με τις μάρκες DEWALT και Lenox.

Η αγωγή ισχυρίζεται ότι ο εναγόμενος Stanley Black & Decker, Inc. ανέφερε εσφαλμένα τη σύνθεση των τρυπανιών και των προϊόντων της λεπίδας πριονιού. Μάθετε περισσότερα στον ιστότοπο του οικισμού: www.titaniumcobaltsettlement.com.

Ως μέρος αυτής της συμφωνίας διακανονισμού, ο εναγόμενος συμφώνησε να προσαρμόσει τη συσκευασία του προϊόντος και να παρέχει πληρωμές στους πελάτες. Ο κατηγορούμενος αρνείται το έγκλημα.

Στις 18 Μαρτίου 2022, το δικαστήριο θα διεξαγάγει μια τελική ακρόαση έγκρισης αυτοπροσώπως ή μέσω βίντεο για να καθορίσει εάν ο διακανονισμός θα πρέπει να εγκριθεί και μια αμοιβή δικηγόρου έως και 360.000 $ συν έξοδα έως 15.000 $ και έως 2.500 $. στον εκπρόσωπο της τάξης.

Ποιοι περιλαμβάνονται στον διακανονισμό;

Μπορεί να συμπεριληφθείτε στον διακανονισμό εάν αγοράσατε καλυμμένα τρυπάνια και/ή καλυμμένες λεπίδες πριονιού για προσωπική χρήση μεταξύ 13 Απριλίου 2015 και 13 Οκτωβρίου 2021.

Τι προβλέπει ο διακανονισμός;

Ο διακανονισμός θα παρέχει μέγιστο ποσό 1.627.500 $ για την πληρωμή έγκυρων αξιώσεων, καθώς και άλλων τελών και εξόδων. Τα μέλη της τάξης διακανονισμού μπορούν να κερδίσουν έως και 8,00 $ ανάλογα με τις συνολικές αγορές τους και τον αριθμό των αξιώσεων που υποβάλλονται. Τα τελικά ποσά που καταβάλλονται για έγκυρες αιτήσεις ενδέχεται να μειωθούν με βάση τον συνολικό αριθμό των αιτήσεων που ελήφθησαν.

Τι είναι μια ομαδική αγωγή;

Σε μια τυπική ομαδική αγωγή, ένας ενάγων μηνύει έναν εναγόμενο ή πολλούς εναγόμενους για λογαριασμό μιας τάξης ή ομάδας απόντων. Αυτό διαφέρει από τις παραδοσιακές δικαστικές διαδικασίες όπου το ένα μέρος μηνύει το άλλο και όλα τα μέρη είναι παρόντα στο δικαστήριο.

Οι ομαδικές αγωγές μπορούν να δώσουν στις μικροαξιώσεις σας περισσότερες ευκαιρίες όταν συνδυάζονται με άλλα άτομα που επηρεάζονται παρόμοια. Οι ομαδικές αγωγές, από την άλλη πλευρά, βοηθούν τα δικαστήρια με το να μην χρειάζεται να ακούσουν κάθε μικρό πράγμα που τους έρχεται.

Αν και τα πρότυπα διαφέρουν μεταξύ πολιτειών και χωρών, οι ομαδικές αγωγές είναι πιο συνηθισμένες όπου οι ισχυρισμοί συνήθως αφορούν τουλάχιστον 40 άτομα που τραυματίστηκαν με τον ίδιο τρόπο από τον ίδιο κατηγορούμενο.

Αντί κάθε τραυματίας να καταθέσει τη δική του μήνυση, μια ομαδική αγωγή επιτρέπει σε όλες τις αξιώσεις από όλα τα μέλη της τάξης, ανεξάρτητα από το αν τραυματίστηκαν ή όχι, να επιλυθούν σε μια ενιαία διαδικασία.

Leave a Reply

Your email address will not be published.