Όλες οι πληροφορίες που χρειάζεστε για τις κρυφές κάμερες ασφαλείας στο σπίτι

Ένα πράγμα για το οποίο όλοι ανησυχούμε είναι η ασφάλεια των αγαπημένων μας και των υπαρχόντων μας. Αλλά για να εγγυηθούμε την ασφάλεια και την ασφάλεια του σπιτιού μας, μπορούμε να είμαστε περίπου 24×7; Η απάντηση είναι ξεκάθαρα όχι. Αλλά χάρη στον κόσμο της τεχνολογίας, μπορούμε να είμαστε εκεί ακόμα και όταν δεν μπορούμε! Μπορούμε να παρακολουθούμε τα σπίτια και τα γραφεία μας όταν κάνουμε δουλειές, σε διακοπές ή όταν πρέπει να λείπουμε.

Ας ξεκινήσουμε κάνοντας μερικές ερωτήσεις:

  • Ανησυχείτε πάντα για την ασφάλεια του σπιτιού σας όταν δεν είστε κοντά;
  • Θέλετε να προσέχετε το σπίτι σας όσο λείπετε για διακοπές;
  • Δεν μπορείτε να κοιμηθείτε σωστά τη νύχτα λόγω φόβου για την ασφάλειά σας ή την ασφάλεια της οικογένειάς σας;
  • Αν απαντήσατε «ναι» έστω και σε μία από τις παραπάνω ερωτήσεις, έχουμε την τέλεια λύση για εσάς.

κρυφή κάμερα ασφαλείας σπιτιού 1

Μπορείτε να ανακουφίσετε όλες τις ανησυχίες σας εγκαθιστώντας κρυφές κάμερες ασφαλείας στο σπίτι σας. Οι κρυφές κάμερες ασφαλείας μπορούν να είναι μια εξαιρετική επένδυση τόσο για την ασφάλεια του σπιτιού σας όσο και για την ηρεμία σας.

Οι κρυφές κάμερες ασφαλείας έχουν τόσο πλεονεκτήματα όσο και μειονεκτήματα. Ακολουθούν ορισμένα σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν επενδύσετε σε ένα σύστημα ασφαλείας για το σπίτι ή τον χώρο εργασίας σας.

Πλεονεκτήματα της κρυφής κάμερας ασφαλείας στο σπίτι:

Ένα κρυφό σύστημα ασφαλείας λειτουργεί καλά γιατί δεν είναι ορατό σε όλους. Ως ιδιοκτήτης σπιτιού ή επιχείρησης, μόνο εσείς γνωρίζετε τη θέση του συστήματος ασφαλείας σας. Αυτό αποτρέπει πιθανούς εγκληματίες από την παραβίαση του συστήματος ασφαλείας.

Μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε τις δραστηριότητες μέσα και γύρω από την ιδιοκτησία σας ακόμα και όταν λείπετε. Είτε είναι μέρα είτε σκοτάδι τη νύχτα, μπορείτε να καθίσετε και να αφήσετε την κρυφή κάμερα ασφαλείας να κάνει τη δουλειά της.
Με πιο προσιτή τεχνολογία, οι κρυφές κάμερες ασφαλείας ή οι κατασκοπευτικές κάμερες είναι φθηνότερες. Υπάρχει ένα για όλα τα πορτοφόλια.

Ποια είναι τα μειονεκτήματα των κρυφών καμερών ασφαλείας σπιτιού ή επιχείρησης;

Μια κρυφή κάμερα ασφαλείας δεν έχει το τεχνικό πλεονέκτημα της εγγραφής ήχου. Εάν θέλετε να παρακολουθείτε τις δραστηριότητες στο ακίνητό σας και θέλετε ήχο μαζί με αυτό, πρέπει να συνδέσετε ένα μικρόφωνο.

Αν και υπάρχουν κρυφές κάμερες για σχεδόν κάθε προϋπολογισμό, η αλήθεια είναι ότι ένα ποιοτικό σύστημα ασφαλείας μπορεί να είναι πολύ ακριβό. Μια καθαρή και συνεχής εικόνα είναι συνήθως εγγυημένη από προηγμένες κάμερες.

κρυφή κάμερα ασφαλείας σπιτιού

Υπάρχει πιθανότητα ακόμα κι αν έχετε εγκαταστήσει μια κρυφή κάμερα ασφαλείας, να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε καμία εικόνα. Αυτό μπορεί να συμβεί επειδή μερικές φορές οι κάμερες μπορεί να σταματήσουν να λειτουργούν λόγω καθαρά τεχνικού σφάλματος.

Οι κρυφές κάμερες ασφαλείας δεν μπορούν να σταματήσουν το έγκλημα. Ειλικρινά, μπορούν να παρακολουθούν δραστηριότητες και να συλλέγουν στοιχεία. Υπήρξαν επίσης πολλές περιπτώσεις όπου εγκληματίες κατάφεραν να παρακάμψουν τις κάμερες ασφαλείας και να διαπράξουν εγκλήματα.

Υπήρξαν περιπτώσεις όπου άνθρωποι βιντεοσκοπήθηκαν σε δωμάτια ξενοδοχείων, καμαρίνια κ.λπ. χωρίς τη συγκατάθεσή τους. Σε περιπτώσεις λοιπόν που η κάμερα ήταν σκόπιμα κρυμμένη, μπορεί να γίνει κακή χρήση

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την εγκατάσταση ενός συστήματος κρυφής κάμερας ασφαλείας;

Βεβαιωθείτε ότι έχετε χαρτογραφήσει τα ακριβή σημεία στα οποία πρέπει να εγκαταστήσετε τις κάμερες. Μια ενδελεχής αξιολόγηση μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε πιθανές προβληματικές περιοχές. Οι κάμερες ασφαλείας χρειάζονται κυρίως στις μπροστινές και γκαραζόπορτες.

Ανάλογα με τη θέση των καμερών, πρέπει να επιλέξετε μεταξύ ασύρματης ή ενσύρματης κάμερας

Φυσικά, οι ασύρματες κάμερες είναι πιο εύκολο να ρυθμιστούν επειδή λειτουργούν με WiFi. Κατά την εγκατάσταση μιας ενσύρματης εγκατάστασης κάμερας, τα καλώδια θα περνούν είτε από τον τοίχο είτε από την οροφή

Πρέπει επίσης να επιλυθεί η πηγή ρεύματος για τις κάμερες. Ένα σύστημα καλωδιακής κάμερας θα τροφοδοτείται χρησιμοποιώντας ένα μόνο καλώδιο που συνήθως περιλαμβάνει λειτουργίες ήχου, βίντεο και τροφοδοσίας σε ένα. Οι ασύρματες κάμερες τροφοδοτούνται από μπαταρίες που είτε μπορούν να επαναφορτιστούν είτε πρέπει να αντικαθίστανται από καιρό σε καιρό.

Οι κρυφές κάμερες ασφαλείας πρέπει να τοποθετούνται σε ύψος. Η τοποθέτηση καμερών σε ύψος όχι μόνο παρέχει καλύτερη ορατότητα, αλλά κρατά επίσης το σύστημα μακριά από παιδιά, κατοικίδια και πιθανούς εγκληματίες.

Εάν εγκαθιστάτε την κάμερα για λήψη έξω από ένα παράθυρο, να θυμάστε ότι το IR θα ξεπλύνει τις εικόνες. Για να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα, μπορείτε είτε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία νυχτερινής όρασης ή ίσως να βρείτε έναν τρόπο να εμποδίσετε το φως από το δωμάτιο.

Τι τύπο κάμερας ασφαλείας να επιλέξετε;

Όλοι γνωρίζουμε ότι όσον αφορά την ποιότητα της εικόνας, όσο υψηλότερη είναι η ανάλυση, τόσο το καλύτερο. Ισχύει όμως αυτό και για τις κάμερες ασφαλείας;

κρυφή κάμερα ασφαλείας σπιτιού 3

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα βρίσκεται σε μια γκρίζα περιοχή. Αν και υψηλότερη ανάλυση σημαίνει ότι η ποιότητα της εικόνας σας θα ήταν καλύτερη, σημαίνει επίσης ότι οι εικόνες καταλαμβάνουν περισσότερο χώρο αποθήκευσης. Οι εικόνες 4k περίπου θα απαιτήσουν σχεδόν τετραπλάσιο χώρο στον σκληρό δίσκο, εάν αντικατασταθούν με εικόνες 1080p. Ένα σύστημα κάμερας 4k απαιτεί συνήθως πολλά

ένα πιο ολοκληρωμένο σύνολο διαδικτύου και εξοπλισμού. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτό το σύστημα προτιμάται περισσότερο από τους επιχειρηματίες.

Ελπίζουμε ότι θα μπορούσαμε να σας βοηθήσουμε στην προσπάθειά σας να γνωρίσετε κρυφά συστήματα ασφαλείας για το σπίτι σας!

Leave a Reply

Your email address will not be published.