Η επιλογή της καλύτερης εφαρμογής περιποίησης δέρματος μόλις έγινε πιο εύκολη

Σκεφτήκαμε ότι αν όλα γίνονται πρακτικά, γιατί όχι και θεραπευτικά σχήματα περιποίησης δέρματος και μας έκανε να αναζητήσουμε την καλύτερη εφαρμογή περιποίησης δέρματος για Android. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε διάφορες εφαρμογές, ώστε να μπορείτε να προσδιορίσετε την καλύτερη εφαρμογή περιποίησης δέρματος σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Εννέα επιλογές από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε την καλύτερη εφαρμογή περιποίησης δέρματος

Think Dirty – Πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε προϊόν περιποίησης δέρματος, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα συστατικά που συνθέτουν το προϊόν και πώς επηρεάζουν το δέρμα σας. Το Think Dirty κάνει ακριβώς το ίδιο για να διευκολύνει τα πράγματα για εσάς.

Σκέψου βρώμικα

Αυτή η εφαρμογή αξιολογεί τα συστατικά του μακιγιάζ ή των προϊόντων περιποίησης δέρματος σαρώνοντας τον γραμμωτό κώδικα. Στη συνέχεια εκδίδει μια αναφορά σε κλίμακα από το 0 έως το 10 χρησιμοποιώντας το “Dirty Meter”. Θα λάβετε λεπτομερή αναφορά για τα συστατικά, τους παράγοντες ασφαλείας και τις πιστοποιήσεις ταξινομημένων ειδών. Με βάση αυτό, μπορείτε να αποφασίσετε αν θέλετε να συνεχίσετε με το ίδιο προϊόν ή να επιλέξετε μια πιο καθαρή εναλλακτική.

Το “My Bathroom Rating” είναι ένα άλλο χρήσιμο χαρακτηριστικό αυτής της εφαρμογής. Επιτρέπει στους ανθρώπους να αναγνωρίζουν και να αποθηκεύουν ασφαλή προϊόντα στα μπάνια τους και να καθαρίζουν τα επιβλαβή. FeelingMySkin – Skin Care Routine Assistant – Αυτή η εφαρμογή χρησιμοποιεί μια απλή διεπαφή για να κάνει τους ανθρώπους να αναγνωρίσουν τις ανησυχίες του δέρματός τους και να προσαρμόσουν τη ρουτίνα περιποίησης του δέρματός τους ανάλογα με τις συγκεκριμένες ανάγκες του δέρματος τους.

FeelingMySkin – Βοηθός ρουτίνας περιποίησης δέρματος

Αυτή η εφαρμογή όχι μόνο σας βοηθά να δημιουργήσετε πρωινές και βραδινές ρουτίνες, αλλά σας βοηθά επίσης να τις τηρείτε. Μπορείτε να επισημάνετε τα αγαπημένα σας συστατικά και αυτά στα οποία είστε αλλεργικοί και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις ανάλογα. Θα λάβετε επίσης συμβουλές για την περιποίηση του δέρματος. Θα μάθετε επίσης πολλά διαφορετικά συστατικά ενώ θα κρατάτε το δέρμα σας από πάνω. Ρουτίνα περιποίησης δέρματος – Αυτή είναι η καλύτερη εφαρμογή για αρχάριους. Απομυθοποιεί τα πολλά βήματα αποθέματος και βοηθά τους χρήστες να παρακολουθούν τη χρήση των προϊόντων τους. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να προσαρμόσετε τη ρουτίνα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας ημέρας και νύχτας και να λαμβάνετε αυτόματες ειδοποιήσεις.

Δείτε αυτήν την εφαρμογή ως ψηφιακό επαγγελματία σύμβουλο φροντίδας δέρματος. Θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τη χρήση αντικρουόμενων προϊόντων, θα σας προτείνει προϊόντα που είναι πιο κατάλληλα για τον συγκεκριμένο τύπο επιδερμίδας σας και θα σας καθοδηγήσει στη σωστή σειρά διαφορετικών προϊόντων. Κάντε κλικ στις selfies και ανεβάστε τις στην εφαρμογή, ώστε η εφαρμογή να παρακολουθεί το δέρμα σας και να προτείνει προϊόντα για χρήση σε συγκεκριμένες ημέρες της εβδομάδας ή του μήνα. Facetory: Face Yoga and Exercise – Σκεφτείτε αυτήν την εφαρμογή ως τον προπονητή σας για τη γιόγκα προσώπου. Ο εκπαιδευτής AR σαρώνει το πρόσωπο για να προτείνει προσαρμοσμένες τεχνικές γιόγκα προσώπου για οφέλη αντιγήρανσης και περιγράμματος προσώπου.

Facetory-Face Yoga και άσκηση

Διαθέτει πολύ προηγμένη τεχνολογία για τις κινήσεις του προσώπου και την αναγνώριση φωνής για να διασφαλίσει ότι κάνετε σωστά τη γιόγκα προσώπου. Δουλεύετε σημαντικούς μύες του προσώπου για να επιτύχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα. Cloe – Το Cloe σας βοηθά να προσαρμόσετε τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας για να σας κρατά υγιείς από μέσα προς τα έξω. Παρακολουθήστε τη διατροφή, τον ύπνο, την πρόσληψη νερού και τα επίπεδα στρες σε αυτήν την εφαρμογή. Όλα αυτά επηρεάζουν το δέρμα σας.

Οργανώστε τις καταχωρίσεις σας με τη λειτουργία ημερολογίου και αφήστε τα στατιστικά στοιχεία που υποστηρίζονται από AI να αναφέρουν την κατάσταση του δέρματός σας. Ανεβάστε φωτογραφίες από διαφορετικά μέρη του προσώπου σας, ώστε η εφαρμογή να μπορεί να αξιολογήσει εάν η ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας λειτουργεί ή όχι. Skin Bliss – Αυτή η εφαρμογή διαθέτει ένα ισχυρό AI που αναλύει το δέρμα σας και προτείνει τα πιο κατάλληλα καλλυντικά ή προϊόντα περιποίησης δέρματος. Σας βοηθά επίσης να μάθετε εάν το τρέχον σετ προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας σας περιέχει θειικά άλατα, parabens κ.λπ. ή είναι φιλικά προς το περιβάλλον, vegan και χωρίς σκληρότητα.

Skin Bliss

Αυτή η εφαρμογή μπορεί επίσης να διαγνώσει δερματικά προβλήματα όπως ξηρότητα, ακμή, έκζεμα, ακμή και ρυτίδες. Ως αποτέλεσμα, τα προϊόντα προτείνονται στους χρήστες για την αντιμετώπιση αυτών των συνθηκών. Συνιστά επίσης ασφαλή προϊόντα περιποίησης του δέρματος και προσφέρει συμβουλές ομορφιάς για έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες.

Trove Skin 2.0 Tracker – Αυτή η πλήρως ενεργοποιημένη εφαρμογή με τεχνητή νοημοσύνη βοηθά στη βελτίωση της ρουτίνας περιποίησης του δέρματός σας μέσω μιας ολιστικής προσέγγισης. Αυτή η εφαρμογή καθορίζει τα ερεθίσματα του δέρματος συμπεριλαμβάνοντας μια σάρωση και ένα κουίζ. Θα περιλαμβάνει επίσης πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε, τη διατροφή, τις συνήθειες και τις επιλογές του τρόπου ζωής σας. Στη συνέχεια θα προσφέρει προτάσεις για πρωινές και βραδινές ρουτίνες.

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, μπορείτε να καταγράψετε τα επίπεδα άγχους, τη διάθεση και την πρόοδο του δέρματος, μαζί με μια λίστα με τα αγαπημένα σας προϊόντα και τις ημερομηνίες λήξης τους. Η μεταφόρτωση φωτογραφιών του προσώπου σας από διαφορετικές γωνίες θα σας πει επίσης ποια προϊόντα λειτουργούν για το δέρμα σας και ποια όχι.

Mimoglow – Αυτή η εφαρμογή διαθέτει μια τεράστια βάση δεδομένων που την καθιστά θησαυρό για να λαμβάνετε σε βάθος πληροφορίες σχετικά με διάφορα συστατικά, χρήσεις κ.λπ. Μπορείτε ακόμη να προσαρμόσετε τις καθημερινές και νυχτερινές σας ρουτίνες περιποίησης της επιδερμίδας και να λαμβάνετε υπενθυμίσεις από την εφαρμογή.

Mimoglow

Μπορείτε να προσθέσετε προϊόντα στη λίστα επιθυμιών σας για να αγοράσετε αργότερα ή μπορείτε να αγοράσετε αντικείμενα με ένα κλικ και να λάβετε επίσης προτάσεις. Μπορείτε επίσης να δείτε την αρχική και την ημερομηνία λήξης των προϊόντων που χρησιμοποιείτε. Καταγράψτε οτιδήποτε για μελλοντική αναφορά και επίσης ξέρετε ποια συστατικά πρέπει να αποφεύγετε και να μην χρησιμοποιείτε μαζί με βάση τον τύπο δέρματος και τις ανησυχίες.

Περιποίηση δέρματος Προσθήκη

iction – Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς, εάν ακολουθείτε ήδη μια τακτική ρουτίνα περιποίησης δέρματος, αλλά χρειάζεστε απλώς μια μικρή ώθηση για να τηρήσετε το πρόγραμμά σας.

Επιλέξτε προϊόντα για τις καθημερινές και νυχτερινές σας ρουτίνες και αφήστε την εφαρμογή να δημιουργήσει ένα σχέδιο στο οποίο μπορείτε να τηρήσετε. Ελέγξτε την πρόοδό σας για να βεβαιωθείτε ότι είστε σε καλό δρόμο ή για να δείτε πότε δεν ακολουθείτε το σχέδιο.

Τιμητικές αναφορές

Ακολουθούν ορισμένες άλλες εφαρμογές περιποίησης δέρματος που αξίζει να εξετάσετε:

  • Λάμψη
  • AnyDay Face Yoga και ασκήσεις
  • MDacne
  • WaterMinder
  • UVLens
  • Συμβουλές για φυσική ομορφιά

Ελαττωματικός

Η ολοκλήρωση της ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας σας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη. Ελπίζουμε η επιμελημένη λίστα μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την καλύτερη εφαρμογή περιποίησης δέρματος για Android σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας. Ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων παρακάτω ποια σκοπεύετε να ξεκινήσετε την εξερεύνηση. Εάν χρησιμοποιείτε ήδη μια εφαρμογή περιποίησης δέρματος που πιστεύετε ότι είναι η καλύτερη, μοιραστείτε τις πληροφορίες για να βοηθήσετε τους αναγνώστες μας ακόμα περισσότερο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.