Η κάρτα Lowes μου εξήγησε. Πώς να εγγραφείτε και να χρησιμοποιήσετε τα προνόμια

Πιθανότατα σας ρωτήθηκε στο ταμείο εάν έχετε κάρτα MyLowes. Εάν δεν έχετε, πάρτε ένα την επόμενη φορά που θα ψωνίσετε στο Lowes.

Εάν δεν θέλετε να συνεχίσετε να βάζετε αυτές τις αποδείξεις σε ένα παλιό κουτί παπουτσιών, συνεχίστε να διαβάζετε!

Εγγραφείτε για το Mylowes εδώ: Επεξηγείται η εγγραφή και τα οφέλη της κάρτας MyLowes

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της κάρτας mylowes είναι ότι σας επιτρέπει να βλέπετε ολόκληρο το ιστορικό αγορών σας στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων των αγορών που πραγματοποιούνται μέσω της Lowes.com και των συναλλαγών εντός καταστήματος.

Η εγγραφή My Lowes είναι εύκολη. Ο λογαριασμός mylowes είναι ο ευκολότερος τρόπος για να παρακολουθείτε όλες τις αγορές σας.

Και από τον Μάιο του 2017, ο μόνος τρόπος για να λάβετε τη στρατιωτική έκπτωση είναι στο Lowes. Η Lowes προσφέρει έκπτωση 10 τοις εκατό σε προσωπικές αγορές κάθε μέρα σε σημερινά και τιμητικά απολυμένα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ. Το νέο στρατιωτικό πρόγραμμα My Lowes χρησιμοποιεί την κάρτα MyLowes για γρήγορη αναγνώριση και είναι διαθέσιμο σε όλα τα καταστήματα των ΗΠΑ και στο Lowes.com.

Η καρτέλα MyLowes σάς επιτρέπει να προβάλετε το πλήρες ιστορικό αγορών σας στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων των αγορών που πραγματοποιήθηκαν μέσω της Lowes.com και των συναλλαγών στο κατάστημα. Μπορείτε να το αποκτήσετε κάνοντας εγγραφή σε οποιοδήποτε κατάστημα Lowes. Ή επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο my lowes στη διεύθυνση www.lowes.com/mylowes.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ ΚΑΡΤΑΣ MYLOWES;

Χρησιμοποιήστε αυτόν τον σύνδεσμο: My Lowes Card Reset Password. Κάντε κλικ στο “ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης”. Θα σταλεί ένα μήνυμα στη διεύθυνση email που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας με έναν σύνδεσμο και οδηγίες που θα σας βοηθήσουν να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τον Lowes στο 1-800-445-6937.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΤΑ MYLOWES;

Πριν πείτε ότι ο Lowes ζητά πάρα πολλές πληροφορίες και ότι θα πλημμυρίσετε με email και ότι θα κλέψετε ή θα πουλήσετε τα στοιχεία σας σε τρίτους, πάρτε μια βαθιά ανάσα. Ναι, πολύ απίθανο, αλλά όλα αυτά θα μπορούσαν να συμβούν.

Αλλά δεν θα γίνει. Η Lowes, όπως όλες οι μεγάλες εταιρείες αυτές τις μέρες, διαθέτει καλά μέτρα ασφαλείας για να διατηρεί τις πληροφορίες σας ασφαλείς. Ακριβώς όπως η εκπτωτική κάρτα παντοπωλείου, η κάρτα ATM και η πιστωτική σας κάρτα. Δεν σου λέω απλώς να πάρεις ένα επειδή δουλεύω στο Lowes.

Εάν βρίσκετε έναν ευκολότερο τρόπο για να παρακολουθείτε τις αγορές σας από τον Lowes εκτός από το να τοποθετείτε τις αποδείξεις σας σε ένα κουτί παπουτσιών, ενημερώστε με.

Παρακολουθήστε το ιστορικό αγορών σας με την κάρτα MyLowes.

Οργανώστε τις λίστες σας. Το Lists είναι ένα διαδικτυακό εργαλείο στο MyLowe που σας επιτρέπει να συλλέγετε και να αποθηκεύετε προϊόντα και άλλα αντικείμενα από το Lowes.com. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια λίστα για ένα επερχόμενο έργο ανακαίνισης κουζίνας που περιλαμβάνει φωτογραφίες της κουζίνας, μια άλλη με αντικείμενα που σκοπεύετε να αγοράσετε και μια άλλη με υπολογισμούς χρωμάτων και δαπέδων και πώς να το κάνετε.

Παρακολουθήστε τις ανάγκες με υπενθυμίσεις. Ορίστε υπενθυμίσεις για αντικείμενα που αγοράζετε τακτικά, συντηρείτε τακτικά ή αλλάζετε εποχιακά. Ορίστε μια υπενθύμιση στη σελίδα του προϊόντος ή στο ιστορικό αγορών σας και θα λάβετε ένα email όταν έρθει η ώρα να ψωνίσετε ξανά. Χρησιμοποιήστε τα σε είδη όπως φίλτρα αέρα, εποχιακά είδη όπως λίπασμα και λίπασμα, προϊόντα που χρειάζεστε για ένα έργο βελτίωσης σπιτιού ή δώρα διακοπών και γενεθλίων.

Δημιουργήστε ένα οικιακό προφίλ. Σας βοηθά να σχεδιάζετε έργα βελτίωσης σπιτιού, να διαχειρίζεστε τα περιεχόμενα του σπιτιού σας και να αποθηκεύετε πληροφορίες για να είστε οργανωμένοι. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν χώρο που ονομάζεται Garage, να προσθέσετε ένα επιτραπέζιο πριόνι που αγοράσατε στο Lowes.com, να καταχωρίσετε σωστά τις διαστάσεις του γκαράζ και να χρησιμοποιήσετε αυτές τις λεπτομέρειες για να σχεδιάσετε το δικό σας σύστημα αποθήκευσης – όλα σε ένα εύχρηστο εργαλείο.

Αποθηκεύστε τη διεύθυνση και τα στοιχεία χρέωσης για ταχύτερη ολοκλήρωση αγοράς

Η καρτέλα MyLowes σάς επιτρέπει να προβάλετε το πλήρες ιστορικό αγορών σας στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων των αγορών που πραγματοποιήθηκαν μέσω της Lowes.com και των συναλλαγών στο κατάστημα. Σαρώστε την κάρτα σας ή εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου του λογαριασμού σας στο μητρώο μόνο όταν κάνετε αγορές σε ένα κατάστημα Lowes.

Όλες οι αγορές με κάρτα είναι τώρα στα χέρια σας. Δεν χρειάζεται πλέον να θυμάστε τι αγοράσατε, πότε το αγοράσατε, μέγεθος ή χρώμα.

Όλοι θέλουμε έναν εύκολο τρόπο παρακολούθησης των αγορών σας. Η κάρτα MyLowe σάς επιτρέπει να κάνετε ακριβώς αυτό. Χρησιμοποιήστε μια κάρτα που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε μια συλλογή διαδικτυακών εργαλείων που έχουν σχεδιαστεί για να απλοποιούν τις αγορές σας για τη βελτίωση του σπιτιού. Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις αγορές σας που πραγματοποιείτε με την κάρτα My Lowes, να δημιουργείτε λίστες για μελλοντικά έργα και να διαχειρίζεστε το προφίλ σας στο Lowes Home.

Είναι τόσο εύκολο όσο το να το καταχωρείς στο Lowes.com και μετά να το σαρώνεις κάθε φορά που ελέγχεις το κατάστημα.

Η κάρτα προσφέρει μια απλή λύση σε αυτό που είναι συχνά ένας σημαντικός πονοκέφαλος όταν σχεδιάζετε γύρω από το σπίτι. Τι αγόρασα την τελευταία φορά; Είναι το σαλόνι βαμμένο “Navajo White” ή “Lemon Chiffon; Ποια «πράγματα» καθάρισαν το λάδι που άφησε το αυτοκίνητό μου στο γκαράζ; Τι μέγεθος φίλτρου φούρνου χρειάζομαι; Πότε αγόρασα αυτό το τρυπάνι;

Τώρα μπορείτε να το βρείτε εύκολα στον υπολογιστή σας ή σε ένα κατάστημα Lowes.

Η κάρτα Mylowes είναι παρόμοια με την κάρτα επιβράβευσης που πιθανώς έχετε από ένα πολυκατάστημα ή ένα παντοπωλείο. Το Lowes θα παρακολουθεί σχεδόν οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι σας, συμπεριλαμβανομένων προϊόντων, οδηγιών εγκατάστασης, εγχειριδίων συσκευής, διαστάσεων δωματίου ή εξαρτημάτων και χρωμάτων.

Όταν ψωνίζετε σε ένα κατάστημα Lowes, απλώς σαρώστε την κάρτα σας στο μητρώο. Να θυμάστε ότι μια κάρτα My Lowes δεν είναι ίδια με μια πιστωτική κάρτα Lowes. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε λίστες με την κάρτα My Lowes. Οι λίστες είναι ένα διαδικτυακό εργαλείο στην καρτέλα MyLowe που σας επιτρέπει να συλλέγετε και να αποθηκεύετε προϊόντα και άλλα αντικείμενα από το Lowes.com. Μπορείτε να αποθηκεύσετε άρθρα, βίντεο και προϊόντα σχεδόν σε οτιδήποτε βρείτε στο Lowes.com.

Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια λίστα για ένα επερχόμενο έργο ανακαίνισης κουζίνας που περιλαμβάνει φωτογραφίες της κουζίνας που σας εμπνέουν, μια άλλη με αντικείμενα που σκοπεύετε να αγοράσετε και μια άλλη με υπολογισμούς χρώματος και δαπέδου και οδηγίες χρήσης. Μπορείτε επίσης να γράψετε τις δικές σας αναρτήσεις. Για παράδειγμα, μια λίστα χρωμάτων που σκέφτεστε για ένα δωμάτιο και σημειώσεις για στοιχεία που έχετε αποθηκεύσει στις λίστες σας.

Το Home Profile είναι ένα εύχρηστο εργαλείο που σας βοηθά να σχεδιάζετε έργα οικιακής βελτίωσης, να διαχειρίζεστε τα περιεχόμενα του σπιτιού σας και να αποθηκεύετε άλλες πληροφορίες για να είστε οργανωμένοι. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν χώρο που ονομάζεται Garage, να προσθέσετε ένα επιτραπέζιο πριόνι που αγοράσατε στο Lowes.com, να καταγράψετε σωστά τις διαστάσεις του γκαράζ και να χρησιμοποιήσετε αυτές τις λεπτομέρειες για να σχεδιάσετε το δικό σας σύστημα αποθήκευσης.

Η ύπαρξη ενός οργανωμένου λογαριασμού με τα στοιχεία του σπιτιού σας διευκολύνει τον προγραμματισμό του έργου και εξοικονομεί χρήματα.

Παρακολουθήστε το ιστορικό αγορών σας με την κάρτα MyLowes και οργανώστε τις λίστες σας. Μάθετε τι μπορείτε να κάνετε με την κάρτα. Παρακολουθήστε τις εποχιακές ανάγκες με υπενθυμίσεις και διαχειριστείτε το σπίτι σας πιο εύκολα με ένα οικιακό προφίλ. Εγγραφείτε για εβδομαδιαία email και μάθετε πρώτοι για ειδικές προσφορές και προσφορές από τη Lowe’s.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ MYLOWES ΣΑΣ

Είναι εύκολο και διαρκεί μόνο λίγα λεπτά. Το Lowe’s θα παρακολουθεί όλες τις αγορές που πραγματοποιείτε στο διαδίκτυο ενώ είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας ή σε ένα κατάστημα Lowe’s όταν δείχνετε την κάρτα MyLowe ή τον αριθμό τηλεφώνου που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας. Επισκεφτείτε τη σελίδα εγγραφής της κάρτας mylowes στη διεύθυνση www.lowes.com/mylowes

Μπορείτε επίσης να υποβάλετε αίτηση για κάρτα My Lowes στο κατάστημά σας Lowes στο γραφείο εξυπηρέτησης πελατών, στο μητρώο ή ρωτώντας έναν υπάλληλο του καταστήματος. Μπορείτε επίσης να υποβάλετε αίτηση για μια κάρτα μέσω διαδικτύου και να την στείλετε απευθείας σε εσάς.

Απλώς πληκτρολογήστε το όνομα, τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνση email σας για να καταχωρήσετε την κάρτα MyLowe.

Καταχωρίστε το στο Lowes.com και σαρώστε το κάθε φορά που ελέγχετε ένα κατάστημα. Συνδεθείτε στο My Lowe’s για να δείτε όλες τις αγορές σας στο κατάστημα και στο διαδίκτυο. Χρειάζεται να επιστρέψετε; Απλώς πάρτε την κάρτα My Lowes πίσω στο κατάστημα. Α, και αυτά τα email που δεν θέλετε; Η απεγγραφή είναι εύκολη.

Δοκιμάστε το την επόμενη φορά που θα ψωνίσετε στο Lowes. Αυτό το παλιό κουτί παπουτσιών γεμάτο αποδείξεις θα είναι δύσκολο να πεταχτεί, αλλά με την κάρτα MyLowes θα είναι σχεδόν ανώδυνο. Η ουσία είναι ότι οι κάρτες MyLowe έχουν αξία και οφέλη που κάνουν την εμπειρία αγορών και τη συντήρηση του σπιτιού σας πολύ πιο οργανωμένη, ευχάριστη και κάπως πιο εύκολη.

Leave a Reply

Your email address will not be published.