Η καλύτερη στιγμή για να αγοράσετε συσκευές στο Lowes and Home Depot και να πληρώσετε λιγότερα

Αγοράζετε μια νέα συσκευή στο Lowes ή στο Home Depot; Τι γίνεται με το τοπικό σας κατάστημα συσκευών; Οι σημερινές συσκευές προσφέρουν φανταστική εμφάνιση και υψηλότερη απόδοση σε σύγκριση με μοντέλα πριν από μερικά χρόνια. Αγοράστε λευκά είδη και εξοικονομήστε χρήματα σε κορυφαίες μάρκες όπως LG, Whirlpool, Samsung, Frigidaire και Kitchenaid. Ψάχνετε για το πιο οικονομικό πλυντήριο πιάτων; Ψάχνετε για νέο ψυγείο;

Δυσκολεύεστε να επιλέξετε ανάμεσα σε έναν κορυφαίο καταψύκτη και ένα μοντέλο γαλλικής πόρτας; Σκέφτεστε να αντικαταστήσετε το πλυντήριο και το στεγνωτήριο στο υπόγειο; Ποιες είναι οι μάρκες εκτός από Samsung, Whirlpool και Electrolux; Τα Lowe’s, Home Depot και Best Buy φέρουν όλες μεγάλες μάρκες και η γκάμα των συσκευών που προσφέρονται σε κάθε κατάστημα είναι εξαιρετική.

Σχεδόν το 30 τοις εκατό όσων ψωνίζουν εξαιρετικές συσκευές έχουν ψάξει στο Lowes, Home Depot ή Best Buy για συμβουλές και κριτικές για αγορές πριν κάνουν μια αγορά. Από αυτούς τους αγοραστές, το 75 τοις εκατό θεώρησε ότι ήταν χρήσιμο. Σχεδόν το 80 τοις εκατό τηλεφώνησε στον πωλητή και περισσότεροι από τους μισούς από αυτούς που έστειλαν τις πληροφορίες με email θεώρησαν ότι άξιζε τον κόπο.

Μην φοβάστε να διαπραγματευτείτε για την καλύτερη τιμή της συσκευής

Αυτό συχνά ξεχνιέται στον σημερινό διαδικτυακό κόσμο. Αφού κάνετε την έρευνά σας και περιορίσετε τα μοντέλα συσκευών, μην φοβάστε να διαπραγματευτείτε την καλύτερη τιμή.

Η τιμή είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο οι πελάτες αγοράζουν ένα μοντέλο έναντι ενός άλλου. Χωρίς χαρακτηριστικά, πλεονεκτήματα, εγγύηση ή υπηρεσία. Και ενώ η τιμή είναι σημαντική, οι περισσότεροι αγοραστές δεν προσπαθούν ποτέ να κάνουν καλύτερη προσφορά. Η απόκτηση καλύτερης προσφοράς είναι τόσο εύκολη όσο το να ζητάτε δωρεάν παράδοση ή απόρριψη της παλιάς σας συσκευής. Χρειάζεται να μεταφέρετε το παλιό σας ψυγείο στο γκαράζ; Δεν βλάπτει ποτέ να ρωτάς. Στα 15 χρόνια μου στο Lowes, έχω δει πολλές διαπραγματεύσεις και δεν έχει να κάνει πάντα με τη χαμηλότερη τιμή.

Για όλες τις μεγαλύτερες συσκευές, σκεφτείτε να ψωνίσετε με τις παρακάτω προτάσεις μας.

1 Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου σε όλα εκτός από ψυγεία.

Η καλύτερη εποχή για να αγοράσετε τις περισσότερες συσκευές είναι τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο. Γιατί; Κατά τη διάρκεια αυτών των δύο μηνών, οι κατασκευαστές αρχίζουν να αποστέλλουν τα τελευταία μοντέλα τους. Αυτό σημαίνει ότι τα μοντέλα της προηγούμενης χρονιάς θα έχουν έκπτωση για να δημιουργηθεί χώρος για τα νέα μοντέλα. Εκτός από το ΨΥΓΕΙΟ!

Απρίλιος και Μάιος Μόνο για ψυγεία!

Μόνο ψυγείο. Σε αντίθεση με άλλες μεγάλες συσκευές, οι περισσότεροι κατασκευαστές λανσάρουν τα νέα μοντέλα ψυγείων τους το καλοκαίρι, συνήθως τον Ιούλιο. Αυτό σημαίνει ότι τα περσινά μοντέλα έχουν έκπτωση αυτή την άνοιξη. Αναζητήστε τιμές πώλησης σε ψυγεία από Μάρτιο έως Ιούνιο.

3. Όλες οι αργίες

Οι έμποροι λιανικής έχουν πωλήσεις που ταιριάζουν ουσιαστικά σε όλες τις μεγάλες διακοπές. Ημέρα Κολόμβου, Ημέρα του Προέδρου, Αγ. Η Ημέρα του Αγίου Πατρικίου, η Ημέρα Μνήμης, η Ημέρα των Εργατών και οι περισσότερες άλλες γιορτές είναι καλές στιγμές για να πετύχετε εξαιρετικές προσφορές. Η Black Friday μπορεί να είναι η τέλεια στιγμή για να αγοράσετε μια εξαιρετική συσκευή.

Φροντίστε πρώτα να κάνετε σύγκριση για να δείτε εάν η διαφημιζόμενη προσφορά είναι πραγματικά η χαμηλότερη. Θυμηθείτε, ο Lowes έχει εγγύηση αντιστοίχισης τιμής!

4. Κέντρο εκκαθάρισης τέλους μήνα και Lowes.

Το τέλος του μήνα μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε κάποιες σοβαρές οικονομίες. Τα καταστήματα θέλουν τους αριθμούς πωλήσεών τους. Μην ξεχνάτε τις τιμές εκπομπών για επιφανειακές επεξεργασίες, γρατσουνιές και βαθουλώματα και επιστροφές. Η αγορά ενός μοντέλου που είναι πολύ κοντά σε αυτό που πραγματικά θέλετε μπορεί μερικές φορές να σας εξοικονομήσει εκατοντάδες δολάρια.

Οι αλλαγές μοντέλων από χρόνο σε χρόνο περιορίζονται κυρίως στο στυλ και τις λειτουργίες, επομένως η αγορά του περσινού μοντέλου ψυγείου, πλυντηρίου πιάτων, στεγνωτηρίου ή σειράς δεν θα έχει κάποιο βασικό μειονέκτημα.

5. Εργάσιμες ημέρες

Το τμήμα συσκευών του Lowe μπορεί να είναι εφιάλτης τα Σαββατοκύριακα. Όλοι οι πωλητές είναι απασχολημένοι και μπορεί να βιαστείτε να πάρετε μια απόφαση. Για να πετύχετε την καλύτερη προσφορά, αποφύγετε τη βιασύνη του Σαββατοκύριακου και αφιερώστε χρόνο για να ψωνίσετε για συσκευές κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ή να πάτε το βράδυ. Αυτό θα σας τραβήξει περισσότερη προσοχή από τον πωλητή.

6. Οποτεδήποτε στο διαδίκτυο

Μια απλή γρήγορη αναζήτηση μπορεί να σας δώσει μια καλή ιδέα για το πού είναι η καλύτερη προσφορά στο διαδίκτυο. Οι καλύτεροι μήνες για αγορές μέσω Διαδικτύου δεν διαφέρουν από τους καλύτερους μήνες για αγορές σε τούβλα και κονίαμα, αλλά οι καλές τιμές στο διαδίκτυο μπορούν να βρεθούν όλο το χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε τα μεταφορικά στο τελικό κόστος.

Οι χρονομετρημένες αγορές μπορούν να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήματα. Μην ξεχνάτε ότι οι εκπτώσεις πριν και μετά τις χειμερινές διακοπές είναι συνηθισμένες. Τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο, οι τιμές των συσκευών της Lowe τείνουν να πέφτουν στις συσκευές κουζίνας για να δημιουργηθεί χώρος για τα μοντέλα του επόμενου έτους. Τα ψυγεία πωλούνται επίσης γύρω στο Μάιο για τον ίδιο λόγο.

ΟΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Όσον αφορά την αγορά νέων συσκευών και τη σύγκριση, αυτά είναι τα τρία μεγάλα. Lowes, Home Depot και Best Buy. Αυτό δεν σημαίνει πάντα αγορά από αυτούς τους αντιπροσώπους, αλλά σχεδόν όλοι θα ελέγξουν τις τιμές και τα διαθέσιμα μοντέλα.

Να ελέγχετε πάντα τις τιμές στα τοπικά καταστήματα

Ενώ πολλοί μεγάλοι λιανοπωλητές θα αποστέλλουν συσκευές σε εθνικό επίπεδο, οι τοπικές συσκευές μπορούν συχνά να είναι μια καλή επιλογή. ένα μέρος για να αγοράσετε μεγάλα εισιτήρια. Πολλές οικογενειακές επιχειρήσεις υπάρχουν εδώ και αρκετά χρόνια και βασίζονται σε στόμα σε στόμα. Συνήθως θα έχουν έναν ειδικό για να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας και οι περισσότεροι θα εγκαταστήσουν ακόμη και τις συσκευές για εσάς. Το μειονέκτημα είναι ότι η επιλογή και ο αριθμός των εμπορικών σημάτων δεν θα είναι τόσο μεγάλη, αλλά οι τιμές θα είναι ανταγωνιστικές.

Μερικές φορές μπορείτε να συνδυάσετε ειδικές προσφορές από τον κατασκευαστή του προϊόντος και το κατάστημα ή να κάνετε οικονομία αγοράζοντας πολλές συσκευές. Αλλά πρώτα πρέπει να βρείτε τις προσφορές. Και μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στον ιστότοπο του Lowe εβδομάδες πριν κάνετε τις αγορές σας. Ενδέχεται να λαμβάνετε email με κουπόνια και άλλες προωθητικές προσφορές, όπως εκπτώσεις, δωρεάν αποστολή και εκπτώσεις το Σαββατοκύριακο. Βρήκα επίσης ένα υπέροχο άρθρο για το BibleMoneyMatters σχετικά με την εξοικονόμηση χρημάτων κατά την αγορά εξοπλισμού.

Η νούμερο 1 σκληρή πραγματικότητα κατά την αγορά εξοπλισμού

Έχουμε πάει όλοι εκεί. Υπάρχει νερό στο πλυντήριο ή τα ρούχα δεν στεγνώνουν. Το ψυγείο δεν θα κρυώσει πια. Χρειάζεστε μια νέα συσκευή και τη χρειάζεστε σήμερα!

Πολλοί από εμάς δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφιερώσουμε λίγες μέρες ή και εβδομάδες κοιτάζοντας νέες συσκευές. Μερικές φορές αναγκάζεστε να αγοράσετε μια συσκευή επειδή είναι έκτακτη ανάγκη. Τελικά πόσες μέρες μπορείς να αντέξεις χωρίς ψυγείο, καταψύκτη ή πλυντήριο ρούχων; Μπορεί να κάνετε μια συναισθηματική αγορά επειδή θέλετε να λυθεί το πρόβλημα αμέσως. Κατά τη διάρκεια αυτών των αποτυχιών, έχετε πολλές επιλογές που συχνά παραβλέπονται.

Θυμηθείτε ότι αυτές οι νέες αγορές θα κοστίσουν εύκολα εκατοντάδες ή χιλιάδες δολάρια. Μην ξοδεύετε χρήματα για κάτι με το οποίο θα πρέπει να ζήσετε πολλά χρόνια και που δεν θα σας αρέσει. Εδώ είναι μερικές επιλογές:

  • Χρησιμοποιήστε το ψυγείο ή τον καταψύκτη του γκαράζ σας εάν έχετε.
  • Πηγαίνετε σε ένα πλυντήριο, φίλους ή συγγενείς για να πλύνετε για λίγες μέρες.
  • Αγοράστε το Craigslist για φθηνό μεταχειρισμένο εξοπλισμό που θα σας διαρκέσει μια ή δύο εβδομάδες.

Από το πλυσταριό σας μέχρι τις καλύτερες συσκευές κουζίνας, το Lowe’s έχει όλες τις ανάγκες σας σε λευκά είδη. Αγοράστε όλες τις μεγάλες μάρκες σε σειρές και φούρνους, πλυντήρια πιάτων, ψυγεία και καταψύκτες. πλυντήρια, στεγνωτήρια, φούρνους μικροκυμάτων, μικροσυσκευές, ηλεκτρικές σκούπες και άλλα.

Ελέγξτε τις κριτικές συσκευών και τους οδηγούς αγοράς που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τις καλύτερες συσκευές που ταιριάζουν στον τρόπο ζωής σας. Η λευκή τεχνολογία της Lowe προσφέρει καινοτομίες, μεγάλη ποικιλία και ασυναγώνιστες τιμές. Και μην ξεχνάτε την πιο εύκολη έκπτωση που μπορείτε να πάρετε: την εγγύηση χαμηλής τιμής.

Leave a Reply

Your email address will not be published.