Η Meta θα παρουσιάσει ένα έξυπνο ρολόι: Meta Smartwatch, εικόνες διέρρευσαν

Το Facebook, γνωστό πλέον ως Meta, φέρεται να εργάζεται στο Meta smartwatch του. Τα νέα για την κυκλοφορία ενός νέου smartwatch από την Meta δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζονται.

Η Frontier είχε αναφέρει προηγουμένως το σχέδιο της εταιρείας να κυκλοφορήσει ένα smartwatch που θα έχει 2 αποσπώμενες κάμερες. Η εταιρεία μπορεί να ονομάσει το ρολόι ως “Milan”. Το ρολόι θα υποστηρίζει και LTE για να είμαστε πάντα συνδεδεμένοι.

Μια διαρροή εικόνα ενός έξυπνου ρολογιού

Σύμφωνα με πηγές, η εικόνα δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά από το Bloomberg. Ο προγραμματιστής της εφαρμογής ανακάλυψε την εικόνα στην εφαρμογή ελέγχου της εταιρείας. Η εφαρμογή Meta, μέσω της οποίας διέρρευσε η εικόνα, χρησιμοποιήθηκε για τον έλεγχο των έξυπνων γυαλιών που παρουσίασε η εταιρεία σε συνεργασία με την Ray-Ban.

Τα έξυπνα ρολόγια μπορούν να ανταγωνιστούν την πιο διάσημη εταιρεία, την Apple. Σύμφωνα με την εικόνα που διέρρευσε, έχει παρόμοια όψη ρολογιού με το Apple Watch. Ο τέλειος ορισμός των καμπυλωτών άκρων με μικρά κουμπιά για τη σύνδεση των αφαιρούμενων ιμάντων είναι καλύτερος από το Apple Watch. Το κάτω πλαίσιο της οθόνης διαθέτει επίσης μια υποδοχή κάμερας που συγκρατεί την μπροστινή κάμερα.

Σύμφωνα με την πρίζα, η συσκευή θα διαθέτει επίσης μια δευτερεύουσα πίσω κάμερα 1080p. Επιπλέον, ολόκληρη η οθόνη μπορεί να αποσπαστεί από την θήκη από ανοξείδωτο χάλυβα και να στερεωθεί σε πλήμνες άλλων αξεσουάρ.

Δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση από τη Meta για το ίδιο, αλλά σύμφωνα με το outlet, το ρολόι θα κυκλοφορήσει επίσημα το 2022.

Φέτος, η Apple παρουσίασε τη λειτουργία «Διαφάνεια παρακολούθησης εφαρμογών», η οποία αποδεικνύει ότι οι χρήστες ελέγχουν τα δεδομένα τους και επηρεάζουν τις λειτουργίες Meta. Ο Διευθύνων Σύμβουλος Mark Zuckerberg, κατά τη γνώμη του που υποστηρίζει το μετασύμπαν, αρνήθηκε ότι η εμπειρία είναι «πιο αυστηρά ελεγχόμενη από ποτέ».

Leave a Reply

Your email address will not be published.