ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ. ΠΩΣ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΤΕ 10% ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Η Lowe’s είναι περήφανη που προσφέρει κάθε μέρα έκπτωση 10% σε επιλέξιμες αγορές σε εν ενεργεία στρατιωτικό προσωπικό και βετεράνους. Αυτή η έκπτωση ισχύει για όλα τα τρέχοντα και άτιμα τερματισμένα μέλη. Η έκπτωση σας μπορεί να εφαρμοστεί σε σχεδόν 40.000 προϊόντα στο κατάστημα και στο διαδίκτυο. Η εγγραφή και η επαλήθευση της υπηρεσίας σας γίνεται με την κάρτα MyLowes. Είναι δωρεάν και χρειάζονται περίπου πέντε λεπτά για να εγγραφείτε σε ένα κατάστημα ή στο σπίτι.

Μπορείτε να διεκδικήσετε τη στρατιωτική σας έκπτωση Lowes εδώ:

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες εξαιρέσεις στην έκπτωση. Η Στρατιωτική Έκπτωση Lowe είναι μόνο για προσωπικές αγορές και δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε προηγούμενες πωλήσεις ή αγορές δωροκαρτών ή εγκαταστάσεις προϊόντων.

Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εταιρικές αγορές ή άλλες προσφορές, κουπόνια, προσφορές ή εκπτώσεις.
Τα εκτεταμένα σχέδια προστασίας, τα τέλη και οι φόροι εξαιρούνται επίσης από την έκπτωση. Και δεν μπορείτε να συνδυάσετε καθημερινή έκπτωση 5% στην πιστωτική κάρτα Lowe’s με τη στρατιωτική έκπτωση του Lowe.

Η έκπτωση Lowe’s Military and Veterans είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο και στο κατάστημα. Το κατάστημα επέκτεινε επίσης έκπτωση 10 τοις εκατό στις ηλεκτρονικές αγορές του Lowe, οι οποίες θα περιλαμβάνουν δωρεάν αποστολή πακέτων.

Η έκπτωση για στρατιωτικούς και βετεράνους δεν ανακοινώνεται συνήθως εκτός από την Ημέρα των Βετεράνων και την 4η Ιουλίου, και είναι πλέον διαθέσιμη καθημερινά. Αυτή η έκπτωση ισχύει για όλα τα ενεργά και βετεράνους μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων των Ηνωμένων Πολιτειών και τα μέλη της οικογένειας.

Είναι μια μεγάλη έκπτωση και αναγνώριση των ανθρώπων που υπηρέτησαν για την προστασία της χώρας μας.

1 Μαΐου 2017: «Η Lowe’s Companies, Inc. ανακοίνωσε σήμερα ότι θα επεκτείνει το στρατιωτικό της πρόγραμμα εκπτώσεων προσφέροντας έκπτωση 10 τοις εκατό σε προσωπικές αγορές κάθε μέρα σε σημερινά και τιμητικά απολυμένα μέλη των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ.

Το νέο πρόγραμμα χρησιμοποιεί την κάρτα MyLowes για γρήγορη αναγνώριση. Είναι διαθέσιμο στα καταστήματα των ΗΠΑ και στο Lowes.com και προσφέρει εύκολη ηλεκτρονική εγγραφή. Η έκπτωση ισχύει άμεσα. Αυτά είναι σπουδαία νέα γιατί πολλοί βετεράνοι που υπηρέτησαν στο στρατό αλλά δεν συνταξιοδοτήθηκαν τώρα δικαιούνται ημερομίσθια. Παλαιότερα, ημερήσια έκπτωση λάμβαναν μόνο οι συνταξιούχοι βετεράνοι.

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΡΤΑ MYLOWES

Οι νυν και πρώην στρατιωτικοί και γυναίκες μπορούν να υποβάλουν αίτηση για το πρόγραμμα εκπτώσεων ακολουθώντας αυτά τα απλά βήματα:

 • Επισκεφτείτε τη Lowes.com/military και συμπληρώστε ένα σύντομο προσωπικό προφίλ.
 • Επιλέξτε το πλαίσιο για να λάβετε μια δωρεάν κάρτα MyLowes.

Μπορείτε να εγγραφείτε στο σπίτι ή να επισκεφτείτε ένα τοπικό κατάστημα. Τα περισσότερα καταστήματα διαθέτουν ένα περίπτερο για την εγγραφή της κάρτας myLowes. Κάποια καταστήματα δεν το κάνουν, γι’ αυτό καλέστε μπροστά. Μετά από εφάπαξ εγγραφή, οι πελάτες που πληρούν τις προϋποθέσεις μπορούν να παρουσιάσουν την κάρτα MyLowes τους στο ταμείο του καταστήματος, να σαρώσουν την κάρτα τους κατά το check out ή να συνδεθούν στον λογαριασμό τους Lowes.com για να λάβουν έκπτωση. Εκτός από τη διευκόλυνση της πληρωμής σε καταστήματα και των αγορών μέσω Διαδικτύου, η κάρτα MyLowes προσφέρει δωρεάν αποστολή πακέτων για αγορές που παραγγέλλονται ηλεκτρονικά χωρίς ελάχιστες απαιτήσεις αγοράς.

 • Έκπτωση 10% σε αγορές στο κατάστημα καθημερινά.
 • Διατίθεται μόνο σε υπηρετούντες, συνταξιούχους βετεράνους, παραλήπτες VA και μέλη της
  οικογένειας.
 • Η μέγιστη επιτρεπόμενη έκπτωση είναι 500 $ ανά άτομο ανά συναλλαγή.
 • Προσφέρεται καθημερινά.
 • Για αγορές στο Home Depot απαιτείται έγκυρη στρατιωτική ταυτότητα
 • Οι κάρτες MyLowes απαιτούνται για αγορές Lowes

Όλοι οι βετεράνοι χωρίς κάρτα myLowes, αλλά με έγκυρη στρατιωτική ταυτότητα, θα λάβουν στρατιωτική έκπτωση την Ημέρα Μνήμης, 4 Ιουλίου και την Ημέρα Βετεράνων στο Lowes and Home Depot. Για να λάβετε την Καθημερινή Στρατιωτική Έκπτωση Lowes, ο βετεράνος πρέπει να είναι παρών τη στιγμή της αγοράς και να έχει αναγνωριστικό MyLowe για να επαληθεύσει την καταλληλότητά του.

ΜΕΙΩΣΗ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ

Η έκπτωση Lowes πωλείται σε φυλλάδια, ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές διαφημίσεις την Ημέρα Μνήμης, την 4η Ιουλίου και την Ημέρα των Βετεράνων.

 • Η στρατιωτική έκπτωση μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί διαδικτυακά.
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αγορές Lowes.com
 • Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αγορά δωροκάρτας Lowe.

ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 10% ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ

Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για την Καθημερινή Στρατιωτική Έκπτωση Lowes, πρέπει να υπηρετείτε επί του παρόντος σε κατάλληλο κλάδο των Ενόπλων Υπηρεσιών, της Εθνικής Φρουράς και των Εφέδρων, συνταξιούχος ή βετεράνος ενός ειδικευμένου κλάδου των ενόπλων δυνάμεων. Τα μέλη της άμεσης οικογένειας ή ένας βετεράνος που λαμβάνει επιδόματα VA και έχει έγκυρο δελτίο ταυτότητας βετεράνου είναι επίσης επιλέξιμοι.

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΚΠΤΩΣΗ 10% ΣΕ ΧΑΜΗΛΑ

Η έκπτωση βετεράνων Lowes μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί σε καταστήματα και διαδικτυακά. Οι νυν και πρώην στρατιωτικοί και γυναίκες μπορούν να υποβάλουν αίτηση για το πρόγραμμα εκπτώσεων ακολουθώντας αυτά τα απλά βήματα:

 • Επισκεφτείτε τη Lowes.com/military και συμπληρώστε ένα σύντομο προσωπικό προφίλ.
 • Επιλέξτε το πλαίσιο για να λάβετε μια δωρεάν κάρτα MyLowes.
 • Ή εγγραφείτε στο τοπικό σας κατάστημα Lowes

Μετά από εφάπαξ εγγραφή, οι πελάτες των Η.Π.Α. μπορούν να δείξουν την κάρτα MyLowes στο ταμείο του καταστήματος, να σαρώσουν την κάρτα τους κατά το checkout από μόνοι τους ή να συνδεθούν στον λογαριασμό τους Lowes.com για να λάβουν έκπτωση.

Leave a Reply

Your email address will not be published.