Μια συγκεντρωμένη λίστα με βασικά gadget και αξεσουάρ μοτοσυκλετών

Τα κομψά αλλά ακόμα έξυπνα gadget και αξεσουάρ moto έχουν κάνει την οδήγηση διασκεδαστική και άνετη για την τρέχουσα γενιά παθιασμένων ποδηλατών. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά αξεσουάρ και gadget στην αγορά από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε. Αλλά επειδή φαίνεται να είστε νέοι σε αυτό, σας δίνουμε ένα προβάδισμα γιατί πρέπει να έχουν gadgets ποδηλασίας μαζί με μερικά αξεσουάρ.

Πρέπει να αγοράσετε αντικείμενα και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας πριν φύγετε

Αδιάβροχη θήκη τηλεφώνου

Περιττό να πούμε ότι οι ποδηλάτες και τα υπάρχοντά τους είναι επιρρεπή σε έκθεση σε νερό, σκόνη και ζέστη. Αν και τα smartphone που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι σήμερα είναι αδιάβροχα, είναι καλό να τα έχετε σωστά ασφαλισμένα. Η αδιάβροχη θήκη τηλεφώνου διαθέτει λαβή για να μπορείτε να την τοποθετήσετε στη λαβή της μοτοσυκλέτας σας. Το τηλέφωνο μπορεί να στερεωθεί όμορφα στο τιμόνι και το διαφανές κέλυφος επιτρέπει στον χρήστη να πλοηγηθεί εύκολα.

ακουστικό Bluetooth

Αυτή η συσκευή λύνει πολλά προβλήματα και εξοικονομεί πολύ χρόνο. Εάν ταξιδεύετε ομαδικά, η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική για τον προγραμματισμό και την ασφάλεια. Ίσως χρειαστεί να κάνετε μια επείγουσα συνέντευξη για δουλειά ή να μιλήσετε με την οικογένεια ενώ οδηγείτε. Δεν θέλετε να χάσετε τίποτα σημαντικό ή να σταματήσετε το ταξίδι σας για να λάβετε μια κλήση. Με ένα σετ μικροφώνου-ακουστικού Bluetooth, μπορείτε να μιλάτε στο τηλέφωνο χωρίς τον κίνδυνο να κρατάτε το τηλέφωνο ενώ κάνετε ποδήλατο.

Επιπλέον, τα ακουστικά Bluetooth θα σας βοηθήσουν να διασκεδάσετε με τραγούδια απολαμβάνοντας το ταξίδι. Αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά gadget μοτοσικλετών στη λίστα.

Φορτιστής τηλεφώνου

Αν και τα σκούτερ έχουν αρχίσει να έχουν ενσωματωμένους φορτιστές τηλεφώνου, οι μοτοσυκλέτες δεν έχουν λάβει ακόμη αυτή τη λειτουργία. Η χρήση του τηλεφώνου σας για πλοήγηση ενώ κάνετε ποδήλατο αδειάζει την μπαταρία πιο γρήγορα από το αναμενόμενο. Ο φορτιστής τηλεφώνου plug-and-play μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα σε οποιοδήποτε ποδήλατο χωρίς να χρειάζεται να κόψετε καλώδια. Δεν θα χαθεί ούτε η εγγύηση. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για άτομα που πηγαίνουν σε αποστολές σε άγνωστες περιοχές και επίσης για όσους εργάζονται σε εταιρείες συνεπιβατισμού.

Φωτιστικά κράνους

Τα φώτα φρένων σε ένα ποδήλατο μπορεί να λερωθούν και να γίνουν λιγότερο ορατά ή αόρατα μετά την οδήγηση μέσα σε λάσπη ή λάσπη, κάτι που είναι επικίνδυνο επίτευγμα όταν οδηγείτε τη νύχτα. Το πρόβλημα μπορεί να λυθεί εύκολα χρησιμοποιώντας μια λάμπα στο κράνος. Κάθεται άνετα στο πίσω μέρος του κράνους και χρησιμοποιεί μπαταρία για να λειτουργεί. Υπάρχουν διάφορες λειτουργίες, όπως η λειτουργία έκτακτης ανάγκης που κάνει τη λάμπα να αναβοσβήνει γρήγορα, η νυχτερινή λειτουργία όπου η λυχνία αναβοσβήνει κάθε δύο δευτερόλεπτα κ.λπ.

Μίζα δακτυλικών αποτυπωμάτων

Είναι σαν να ξεκλειδώνεις το smartphone σου με το δακτυλικό σου αποτύπωμα. Αυτή η μονάδα συνδέεται με την ανάφλεξη και επιτρέπει στον αναβάτη να ξεκινήσει το ποδήλατο με ένα άγγιγμα. Ωστόσο, δεν κλειδώνει το χερούλι στη μοτοσυκλέτα. Ωστόσο, μπορείτε να ξεκινήσετε το ποδήλατο με στυλ.

Ψύκτη κράνους

Αυτό είναι ίσως ένα από τα καλύτερα gadget μοτοσικλετών για μοτοσικλετιστές. Τα ινδικά καλοκαίρια δεν συγχωρούν, αλλά με ένα κουτί ψύξης κράνους, μπορείτε να κρατήσετε το κράνος σας άνετα το καλοκαίρι. Το ψυγείο είναι στερεωμένο στο full face κράνος και διατηρεί τη θερμοκρασία χαμηλή μειώνοντας τη θερμότητα κατά αρκετούς βαθμούς. Το ψυγείο διαθέτει δεξαμενή νερού και ανεμιστήρα και τροφοδοτείται από μπαταρία. Μπορεί να λειτουργήσει συνεχώς για 8-10 ώρες.

Δροσερό φόρεμα

Στην Ινδία, μπορεί να χρειαστείτε περισσότερα από ένα ψυγείο κράνους όταν κάνετε ποδήλατο σε ζεστό και υγρό καιρό. Το γιλέκο ψύξης μπορεί να φορεθεί κάτω από ένα κανονικό μπουφάν ιππασίας. Διατηρεί τη θερμοκρασία υπό έλεγχο. Το καλύτερο μέρος είναι ότι δεν τροφοδοτείται από μπαταρία, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη φόρτισή του.

Θερμαινόμενες λαβές

Όχι μόνο τα καλοκαίρια αλλά και οι χειμώνες είναι εξίσου δυσάρεστα σε ορισμένες περιοχές της Ινδίας. Οι άνθρωποι που ταξιδεύουν με μοτοσικλέτες στα πιο κρύα μέρη της Ινδίας υποφέρουν συχνά από πόνο στα χέρια. Οι θερμαινόμενες λαβές προσφέρουν μια καλή λύση σε αυτό το πρόβλημα. Μπορούν να τοποθετηθούν πάνω από την υπάρχουσα λαβή. Αυτά τροφοδοτούνται από μια μπαταρία και μπορούν να ρυθμιστούν σε διαφορετικά επίπεδα θέρμανσης ανάλογα με τις ανάγκες, ώστε να αισθάνεται άνετα ο ποδηλάτης.

Bar-end DRL

Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε την ορατότητα του ποδηλάτου σας, ειδικά τη νύχτα. Η τελική μπάρα DRLS είναι τοποθετημένη ώστε να αναβοσβήνει ακόμα και όταν είναι ενεργοποιημένα τα φλας. Εξυπηρετούν έναν διπλό σκοπό: να είναι χρήσιμοι και να δείχνουν όμορφα.

Κάμερες δράσης

Όταν εισάγεται εξοπλισμός μοτοσικλέτας, οι κάμερες δράσης δεν μπορούν να μείνουν πίσω. Σε πολλούς αρέσει να κινηματογραφούν τις περιοδείες τους. Αλλά στο παρελθόν, αυτό περιλάμβανε επικίνδυνα ακροβατικά, καθώς ένα άτομο έπρεπε να κρατά την κάμερα ή το τηλέφωνο στο ένα χέρι και να ελέγχει το ποδήλατο με το άλλο χέρι. Με μια κάμερα δράσης, κανείς δεν χρειάζεται να ρισκάρει. Υπάρχουν διάφορες υψηλής ποιότητας αδιάβροχες κάμερες δράσης διαθέσιμες στην αγορά, οι οποίες μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν σε κράνος ή ποδήλατο, ενώ το βίντεο μπορεί επίσης να είναι πιο σταθερό.

Σε αυτό το άρθρο, παραθέσαμε τα απαραίτητα gadget για τους μοτοσικλετιστές. Ωστόσο, εάν γνωρίζετε άλλα gadget μοτοσικλετών ή πιστεύετε ότι υπάρχει κάτι άλλο αρκετά σημαντικό που παραλείψαμε να προσθέσουμε στη λίστα, μη διστάσετε να σχολιάσετε παρακάτω και να βοηθήσετε τους άλλους αναβάτες στην κοινότητα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.