Τα 10 καλύτερα μικρόφωνα που μπορείτε να αγοράσετε για να ξεκινήσετε το podcast σας

Ένα μικρόφωνο είναι απολύτως απαραίτητος εξοπλισμός για podcasting. Μας επιτρέπει να μεταφέρουμε την ενέργεια από τα ηχητικά κύματα σε ένα ηλεκτρικό σήμα που μπορεί στη συνέχεια να καταγραφεί, να χειριστεί, να διανεμηθεί και ακόμη και να σταλεί πίσω στον αέρα!

Κάθε podcaster χρειάζεται ένα βασικό, άνετο μικρόφωνο για να ξεκινήσετε. Ακολουθεί μια λίστα με τα 10 καλύτερα μικρόφωνα που μπορείτε να αγοράσετε για να ξεκινήσετε το podcast σας.

Δυναμικό μικρόφωνο Samson Q2U USB / XLR

Το Samson Q2U είναι ανάμεσα στα 10 μικρόφωνα που μπορείτε να αγοράσετε για να ξεκινήσετε το podcast σας. Προσφέρει ήχο υψηλής ποιότητας και είναι ένα δυναμικό μικρόφωνο.

Διαθέτει καρδιοειδές πολικό μοτίβο pickup που εμποδίζει τον ανεπιθύμητο θόρυβο/θόρυβο φόντου. Το μικρόφωνο διαθέτει έξοδο USB και XLR, που σας επιτρέπει να ακούτε κατά την εγγραφή.

Μικρόφωνο Maono AU-A04TR

Το Maono AU-A04TR έχει επίσης ένα καρδιοειδές πολικό μοτίβο pickup, το οποίο κάνει την εγγραφή ήχου καθαρή. Καταγράφει χαμηλό εγγενή θόρυβο και έχει υψηλή απόδοση. Αυτό το μικρόφωνο διαθέτει λειτουργία κατά των παρεμβολών που αποκλείει τον ανεπιθύμητο θόρυβο.

Διαθέτει επίσης ένα ηλεκτρικό συμπυκνωτή pickup 16 mm που μπορεί να προσφέρει ισχυρή απόκριση μπάσων. Το Maono έρχεται σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Συμπυκνωτικό μικρόφωνο USB Fine T669

Το μικρόφωνο είναι πολύ βολικό στη χρήση, καθώς συνδέεται μέσω θύρας USB. Διαθέτει λειτουργία Plug and Play που δεν χρειάζεται λογισμικό εξωτερικού σκληρού δίσκου.

Διαθέτει επίσης ρυθμιζόμενη βάση μικροφώνου ψαλιδιού για εύκολη εγγραφή και φίλτρο pop dual layer. Τα φίλτρα pop διπλής στρώσης μειώνουν τον θόρυβο και κάνουν την εγγραφή σας πολύ καθαρή.

Συμπυκνωτικό μικρόφωνο Maono AU-A04

Αυτό το μικρόφωνο είναι πολύ ευέλικτο και διαθέτει chipset καλής ποιότητας. Μπορεί να ηχογραφήσει τη φωνή σας με σύνδεση σε θύρα USB 2.0. Υποστηρίζει Plug and Play και δεν απαιτεί εξωτερικό λογισμικό.

Ο πυκνωτής Manono AU-A04 έχει αυξημένη συχνότητα που εξασφαλίζει καλή ποιότητα ήχου. Λειτουργεί σε οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα υπολογιστή, Windows, Mac ή Linux. Το μικρόφωνο είναι μια καλή εναλλακτική για podcasters, παίκτες και καλλιτέχνες με φωνή.

Μικρόφωνο HyperX SoloCast

Το μικρόφωνο είναι η καλύτερη επιλογή για συσκευές αναπαραγωγής, streamers βίντεο και podcasters. Σας προσφέρει απλή εγγραφή ήχου plug and play που σας επιτρέπει να κάνετε εγγραφή χωρίς κόπο χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε λογισμικό προγράμματος οδήγησης ή να ρυθμίσετε τον δέκτη.

Το HyperX διαθέτει έναν αισθητήρα “πατώντας για σίγαση” που σας επιτρέπει να διακόψετε την εγγραφή αγγίζοντας το μικρόφωνο. Διαθέτει ένδειξη LED και είναι κατάλληλο για podcasting σε ήσυχα μέρη.

Μικρόφωνο Samson Meteor

Το Samson Meteor Mic είναι ένα μικρόφωνο plug and play που τροφοδοτείται μέσω USB. Διαθέτει μεγάλο διάφραγμα συμπυκνωτή 25 mm που επιτρέπει την καθαρή εγγραφή. Το TT διαθέτει επίσης σχεδιασμό πτυσσόμενου ποδιού που παρέχει βέλτιστη θέση εγγραφής.

Είναι συμβατό με τα περισσότερα λειτουργικά συστήματα υπολογιστών. Το Samson Meteor Mic έχει συμπαγή σχεδιασμό και είναι μια σταθερή εναλλακτική για ηχογράφηση σε οικιακά στούντιο.

ATR2100

Τα μικρόφωνα είναι τέλεια για να βγείτε έξω και να καταγράψετε ζωντανές συνομιλίες ήχου. Έρχεται με καρδιο-πολικό μοτίβο που μειώνει τους ανεπιθύμητους ήχους από τα πλάγια και την πλάτη, βελτιώνοντας την απομόνωση της επιθυμητής πηγής ήχου.

Το ATR2100 έχει ανθεκτική μεταλλική κατασκευή που επιτρέπει μακροχρόνια απόδοση. Διαθέτει απαλή, εκτεταμένη απόκριση συχνότητας που είναι ιδανική για podcasting, ηχογράφηση στο στούντιο στο σπίτι, ηχογράφηση πεδίου, ηχογράφηση φωνής και χρήση σκηνής.

Red Smartlav +

Το μικρόφωνο είναι ένα φορητό μικρόφωνο κατηγορίας μετάδοσης. Προορίζεται για χρήση σε μεγάλη ποικιλία σεναρίων ταινιών, τηλεόρασης και εκπομπής. Διαθέτει ασπίδα αφρού για την ελαχιστοποίηση του θορύβου του ανέμου και των εκρηκτικών που τραγουδούν, καθώς και ανθεκτικό σφιγκτήρα στερέωσης με ενσωματωμένη δρομολόγηση καλωδίων.

Το μικρόφωνο είναι συμβατό με μια εφαρμογή ήχου που δέχεται είσοδο από μια σύνδεση ακουστικών.

MXL990

Το μικρόφωνο έχει φινίρισμα σαμπάνιας. Διαθέτει βάση απόσβεσης κραδασμών και προσαρμογέα τρίποδων εξοικονόμησης χώρου που επιτρέπει την επαγγελματική και ευέλικτη τοποθέτηση μικροφώνου. Συνοδεύεται από κάψουλα πυκνωτή με χρυσοαπωθητική μεμβράνη 6 μικρών.

Το MXL 990 έχει ένα καρδιοειδές πολικό μοτίβο που καταγράφει τον ήχο πίσω από το μικρόφωνο. Αυτό του επιτρέπει να συλλαμβάνει περισσότερο ήχο από μπροστά. Η κατευθυντική απόκριση του μικροφώνου βοηθά στη μείωση του θορύβου του περιβάλλοντος που μαστίζει πολλές εγγραφές στο σπίτι.

ICE μπλε χιονόσφαιρα

Το μικρόφωνο Blue snowball iCE διαθέτει USB mini 5-pin B. Παρέχει κρυστάλλινο ήχο και σας επιτρέπει να τοποθετήσετε το μικρόφωνο σε σχέση με την πηγή ήχου, γεγονός που βελτιώνει την ποιότητα του ήχου.

Σας διευκολύνουμε να επιλέξετε το καλύτερο μικρόφωνο για να ξεκινήσετε το podcast σας. Τώρα έχετε μια λίστα με τα 10 καλύτερα μικρόφωνα που μπορείτε να αγοράσετε.

Leave a Reply

Your email address will not be published.