Τα Vibe Ear Plugs παρουσιάστηκαν στο Shark Tank Show

Αν σκοπεύετε να κάνετε δώρο ωτοασπίδες σε κάποιον, σας προτείνω να επιλέξετε τις ωτοασπίδες Hi-Fidelity της Vibes. Αυτά τα ωτοασπίδες παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στην εκπομπή Shark Tank. Οι ωτοασπίδες Vibe δεν μοιάζουν με καμία άλλη ωτοασπίδα στην αγορά. Είναι ειδικά σχεδιασμένα για να μειώνουν την ένταση της μουσικής, κάνοντας τη μουσική άνετη και ασφαλή.

Σε αντίθεση με τις ωτοασπίδες Vibes, άλλες ωτοασπίδες έχουν σχεδιαστεί για να εμποδίζουν και να μειώνουν όλο τον ήχο. Δεν πρέπει να έχουν ακούσει όλοι για τις ωτοασπίδες vibe μέχρι τώρα. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή χρησιμοποιούνται ευρέως από κορυφαίους επαγγελματίες στις ΗΠΑ και άλλους συναυλιακούς θεατές σε όλο τον κόσμο.

Οι ωτοασπίδες είναι πλέον από τις καλύτερες ωτοασπίδες για δώρο.

 • Γιατί να αγοράσετε ωτοασπίδες Vibes;
 • Αυξημένη διαύγεια

Οι ωτοασπίδες Vibes φιλτράρουν συγκεκριμένες συχνότητες για να προσφέρουν στους χρήστες τους την καλύτερη ποιότητα ήχου και εμπειρία ακρόασης.

vibes ωτοασπίδες καρχαρίας ta1nk 1

Οι άνθρωποι μπορούν να ακούσουν τα αγαπημένα τους τραγούδια χωρίς να ανησυχούν μήπως βλάψουν την ακοή τους. Η προσφορά ακουστικών με δονήσεις στην ποιότητα της μουσικής και του ήχου είναι καθαρή και ασφαλής.

Μια συναρπαστική εμπειρία

 • Το ένα είναι να συνδέσετε αυτές τις δονούμενες ωτοασπίδες στα αυτιά σας. δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τους ενοχλητικούς ήχους του περιβάλλοντος.
 • Μπορείτε να απολαύσετε την αγαπημένη σας λίστα αναπαραγωγής χωρίς διακοπή.
 • Χαμηλό προφίλ
 • Οι ωτοασπίδες είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε όταν τις βάζετε στα αυτιά σας, κανείς δεν θα το προσέξει.
 • Τα ωτοασπίδες Vibe έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν εύκολη πρόσβαση στους χρήστες και είναι σχεδόν αόρατα.
 • Επαναχρησιμοποιήσιμος σχεδιασμός
 • Τα Vibes είναι κατασκευασμένα από επιλεγμένα υλικά που επιλέγονται για μακροζωία, άνεση και ανθεκτικότητα.
 • Οι ωτοασπίδες διαθέτουν μαξιλαράκια αυτιών που πλένονται και είναι επαναχρησιμοποιήσιμα και μεγάλης διάρκειας.
 • Μείωση ζημιάς

ωτοασπίδες δόνησης δεξαμενή καρχαρία

Οι ωτοασπίδες Vibe δεν βλάπτουν καθόλου τα αυτιά. Οι ωτοασπίδες μειώνουν το επίπεδο των δυνατών ήχων.
Ως εκ τούτου, προστατεύει τις εποχές σας από ζημιές.
Κατασκευασμένο για άνεση

Το Vibes παρέχει στους χρήστες του ευκολία. Είναι κατασκευασμένα από μαλακό υλικό και είναι τα πιο ανθεκτικά άκρα αυτιών της αγοράς.

Οι ωτοασπίδες εγγυώνται μέγιστη άνεση και εύκολη χρήση.

Τα Vibes έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να βελτιώνουν την εμπειρία ζωντανής μουσικής για όλους τους χρήστες. Χωρίς να θυσιάζεται η καθαρότητα του ήχου, αυτές οι ωτοασπίδες μειώνουν τα επίπεδα ντεσιμπέλ περιβάλλοντος.

Οι ωτοασπίδες Vibes Hi-Fidelity + Connectable Cord ήταν αρχικά 26 $. Οι ωτοασπίδες έχουν έκπτωση 25% αυτή τη στιγμή και μπορείτε να τις αποκτήσετε με μόλις 19,99 $.

Εάν θέλετε ένα βολικό προσαρτώμενο κορδόνι για να φοράτε τις ωτοασπίδες σας στο λαιμό σας, παραγγείλετε ωτοασπίδες Vibes τώρα.
Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι ωτοασπίδες Vibes παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στην έκθεση Shark Tank.

Ιδρυτής της Vibe Earplugs

Ο Jackson Mann είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της Vibes. Πριν βρει το Vibes, εργαζόταν στην εφοδιαστική αλυσίδα εφοδιασμού για την Cargill και ένα διεθνές ταξιδιωτικό γραφείο.

Ο Τζάκσον αποφάσισε να ξεκινήσει τη δική του επιχείρηση όταν ένιωσε ότι δεν ταίριαζε στον εταιρικό τρόπο ζωής.

Πώς ο Τζάκσον σκέφτηκε τα ακουστικά Vibe;

Μια δυνατή συναυλία προκάλεσε κάποτε ρήξη του τυμπάνου του Τζάκσον. Μετά από αυτό, ο γιατρός τον συμβούλεψε να φορά ωτοασπίδες μιας χρήσης όταν θα πάει στην επόμενη συναυλία. Όντας λάτρης της ζωντανής μουσικής, παρατήρησε ότι τα τακτικά ωτοασπίδες βλάπτουν την ποιότητα της μουσικής και μπλοκάρουν τον ήχο.

Τότε συνειδητοποίησε ότι περίπου 440 εκατομμύρια άνθρωποι κινδυνεύουν να υποστούν μόνιμη βλάβη στο αυτί λόγω μιας δυνατής ζωντανής μουσικής συναυλίας. Αυτό το πράγμα τον ενέπνευσε να δημιουργήσει δονούμενες ωτοασπίδες.

Το Vibes συνεργάζεται με το Ίδρυμα Hear the World, το οποίο παρέχει ακουστικά και εκπαιδευτικά βοηθήματα σε μη προνομιούχα παιδιά.

Leave a Reply

Your email address will not be published.