Τι να αγοράσετε στην ελάχιστη τιμή τον Ιανουάριο

Τι να αγοράσετε στο Lowes and Home Depot τον Ιανουάριο. Είναι η αρχή μιας νέας χρονιάς και ο κόσμος θέλει να καθαρίσει και να οργανώσει. Ήρθε η ώρα να αφήσετε τα χριστουγεννιάτικα στολίδια και να προετοιμαστείτε για τη νέα χρονιά. Μπορείτε να ξεκινήσετε τη νέα χρονιά γνωρίζοντας ποια προϊόντα είναι καλά και ποιες εκπτώσεις χρειάζονται λίγο περισσότερο χρόνο. Παρακάτω είναι μερικά προϊόντα που είναι πιθανό να έχουν την καλύτερη τιμή τον Ιανουάριο.

Εάν σχεδιάζετε καλοκαιρινές διακοπές, έχω επίσης έναν σύνδεσμο για τα εθνικά πάρκα στο τέλος αυτού του άρθρου. Δωρεάν ημέρες εισόδου και κάρτες στάθμευσης σε περισσότερα από 400 εθνικά πάρκα! Τα έργα οργάνωσης ντουλαπιών, γκαράζ, πλυντηρίου και κουζίνας είναι από τα πιο δημοφιλή έργα τον Ιανουάριο. Η Lowes θα έχει προσφορές πωλήσεων σε χριστουγεννιάτικα στολίδια και ειδικές τιμές αγοράς σε κάδους αποθήκευσης και δοχεία, προϊόντα καθαρισμού, κουτιά αποστολής και υλικά συσκευασίας.

Μην ξεχνάτε και τους άλλους πωλητές που έχουν εξαιρετικές προσφορές. Ο Ιανουάριος είναι επίσης η καλύτερη εποχή για να βρείτε εκπτώσεις σε κλινοσκεπάσματα και κλινοσκεπάσματα, καθώς μεγάλοι έμποροι λιανικής όπως η Kohls και η Target θα πραγματοποιούν τις ετήσιες “Εκπτώσεις για κρεβάτι και μπάνιο” τον Ιανουάριο.

Τσάντες και δοχεία αποθήκευσης:

Ο Ιανουάριος είναι η καλύτερη εποχή για να αγοράσετε τσάντες και δοχεία αποθήκευσης στο Lowes and Home Depot. Όλοι έχουν μια πρωτοχρονιάτικη απόφαση να οργανωθούν και χρειάζονται περίπου δύο εβδομάδες! Και μπαίνοντας δεν πρέπει να χάσετε την προβολή αποθηκευτικών και οργανωτικών προϊόντων στο μπροστινό μέρος του καταστήματος! Το Home Depot και το Lowe’s θα έχουν ακόμα κάποια χριστουγεννιάτικα στολίδια, τεχνητά δέντρα και φουσκωτά στα καταστήματα και στο διαδίκτυο. Η επιλογή θα είναι μικρότερη, αλλά η εξοικονόμηση φτάνει έως και 90%!

Αποκτήστε μερικές εξαιρετικές προσφορές σε κόκκινα και πράσινα χριστουγεννιάτικα δοχεία αποθήκευσης από τη Lowes που είναι πιθανό να είναι έτοιμα. Αυτές οι τσάντες είναι ίδιες με τις κανονικές μπλε ή διαφανείς τσάντες, αλλά ο Lowes έχει το κόκκινο και το πράσινο μόνο για τα Σαββατοκύριακα στην ενότητα των Χριστουγέννων. Μετά συνεχίζουν τον καθαρισμό τον Ιανουάριο. Αποκτήστε τα με έκπτωση 25%-50%.

Ψησταριά υγραερίου τον Ιανουάριο:

Δεν υπάρχει πια εκτός εποχής για ψήσιμο, αλλά αν υπάρχει εκτός εποχής, είναι Ιανουάριος. Έρχονται νέα μοντέλα ψησταριών αερίου, κάρβουνου και ηλεκτρικών, αλλά δεν είναι ότι το “μοντέλο του επόμενου έτους” θα είναι σημαντικά καλύτερο από πέρυσι, σωστά;

Η αγορά μιας ψησταριάς τον Ιανουάριο μπορεί να έχει νόημα. Ρίξτε μια ματιά στις τιμές πώλησης στα μοντέλα του περασμένου έτους ή λάβετε μια καλή προσφορά για οθόνες δαπέδου ή ελαφρώς βαθουλωμένες μονάδες και εξοικονομήστε χρήματα.

Μόνωση από υαλοβάμβακα και στεγανοποίηση:

Είναι αλήθεια ότι δεν σκέφτεσαι τη μόνωση και διπλώνει μέχρι να κάνει κρύο έξω. Με τη σωστή μόνωση του σπιτιού σας, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πιο άνετο και συνεπές κλίμα εσωτερικού χώρου, ενώ παράλληλα βελτιώνετε σημαντικά την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού σας.

Ο Ιανουάριος είναι μια καλή περίοδος για να αγοράσετε προϊόντα μόνωσης καθώς τα αποθέματα των καταστημάτων αρχίζουν να μειώνονται. Τα καταστήματα επανατροφοδοτούν αυτά τα προϊόντα τον Οκτώβριο για να προετοιμαστούν για τους ψυχρότερους μήνες και αρχίζουν να μειώνουν τα αποθέματα και τον χώρο δαπέδου τον Ιανουάριο. Επιπλέον, πωλούν μόνωση και εκπτώσεις.

Σε τι άλλο μπορείτε να βρείτε εξαιρετικές προσφορές τον Ιανουάριο;

Διάδρομοι και ελλειπτικές εγκάρσιες ράβδοι:

Δεν θα βρείτε εξοπλισμό γυμναστικής σε ένα κατάστημα διακόσμησης σπιτιού, αλλά οι προσφορές είναι εκεί. Ξέρετε ότι κάνατε τουλάχιστον μια πρωτοχρονιάτικη απόφαση για να χάσετε βάρος. Ώρα να συνεχίσουμε φέτος και να το κάνουμε πραγματικά.

Ο Ιανουάριος είναι μια εξαιρετική περίοδος για να λάβετε μια συμφωνία σε εξοπλισμό γυμναστικής και εξοπλισμό. Τον Ιανουάριο υπήρχαν σχεδόν διπλάσιες προσφορές και οι εκπτώσεις συνεχίζονται μέχρι τον Φεβρουάριο. Βρείτε σταθερά ποδήλατα, διαδρόμους, ελλειπτικά και αξεσουάρ γυμναστικής.

Βιντεοπαιχνίδι:

Εξοικονομήστε τις δαπάνες σας για βιντεοπαιχνίδια μέχρι μετά τα Χριστούγεννα. Οι κατασκευαστές βιντεοπαιχνιδιών κυκλοφορούν νέα παιχνίδια τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο εν καιρώ για τις γιορτινές αγορές. Αν θέλετε να έχετε μια καλύτερη προσφορά, περιμένετε μέχρι τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο για να αγοράσετε βιντεοπαιχνίδια.

Το φορολογικό λογισμικό Ιανουαρίου προσφέρει:

Η φορολογική περίοδος πλησιάζει. Θα αρχίσετε να βλέπετε πωλήσεις φορολογικών προγραμμάτων που λαμβάνουν έκπτωση έως και 35% στη φορολογική σας δήλωση. Βρείτε έγκαιρες προσφορές φορολογικού λογισμικού στα Turbo Tax, H & R Block και Intuit.

Αναζητήστε συγκεκριμένες προσφορές που παρέχουν έκπτωση. Πολλά φορολογικά προγράμματα προσφέρουν δωρεάν υποβολή ομοσπονδιακών φορολογικών δηλώσεων, αλλά θα πρέπει να πληρώσετε για τις φορολογικές δηλώσεις του κράτους, κάτι που θα σας κοστίσει μια επιπλέον χρέωση.

Επισκεφθείτε σχεδόν 400 εθνικά πάρκα φέτος – δωρεάν!

Γνωρίζατε ότι ορισμένες ημέρες του χρόνου μπορείτε να επισκεφτείτε δωρεάν τα εθνικά πάρκα; Οι ημερομηνίες είναι:

Για έξι ημέρες το χρόνο, όλες οι τοποθεσίες της Υπηρεσίας Εθνικών Πάρκων που χρεώνουν είσοδο θα προσφέρουν δωρεάν είσοδο σε όλους. Επιλέξτε το ημερολόγιό σας για αυτές τις ημερομηνίες χωρίς είσοδο:

Εθνικά πάρκα, περισσότερα από 400 πάρκα είναι προσβάσιμα σε όλους, καθημερινά. Οι ημέρες δωρεάν εισόδου παρέχουν μια εξαιρετική ευκαιρία να επισκεφτείτε ένα νέο μέρος ή ένα παλιό αγαπημένο, ειδικά ένα από τα 127 εθνικά πάρκα που συνήθως χρεώνουν είσοδο. Πολλά πάρκα είναι δωρεάν κάθε μέρα του χρόνου. Προγραμματίστε μια επίσκεψη και απολαύστε την ιστορία και τη φύση της χώρας μας.

Όλα τα εθνικά πάρκα θα έχουν δωρεάν είσοδο για ημερήσια ενοικίαση.g) Ενώ μεγάλος αριθμός πάρκων μας είναι δωρεάν, ορισμένα κεφάλαια επαναλαμβάνουν την είσοδο. Αξιοσημείωτα πάρκα που προσφέρουν δωρεάν είσοδο περιλαμβάνουν τα πιο δημοφιλή πάρκα της χώρας, όπως το Yosemite, το Yellowstone, το Grand Canyon και το Olympic National Park. Θα εξοικονομήσετε περίπου 20-25 $ ανά όχημα.

Δείτε άλλες προσφορές Ιανουαρίου

Ο Ιανουάριος είναι ένας εξαιρετικός μήνας για να λάβετε προσφορές σε επιλεγμένα είδη. Μπορεί να μην το γνωρίζετε από τον καιρό, αλλά για τους λιανοπωλητές, η άνοιξη δεν είναι μακριά. Καθώς οι αγοραστές αφήνουν τα εορταστικά τους είδη και αναζητούν τον ανοιξιάτικο καθαρισμό, θέλετε να ανανεώσετε τα πράγματα και να σκεφτείτε τις αλλαγές για τη νέα χρονιά.

Τα χειμωνιάτικα ρούχα συνήθως δείχνουν τα πρώτα σημάδια αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά. Τα καταστήματα γνωρίζουν ότι η άνοιξη είναι προ των πυλών και ο χώρος είναι περιορισμένος. Ο Ιανουάριος είναι ένας καλός μήνας για να βρείτε μια μεγάλη γκάμα από πουλόβερ, μπουφάν, μπότες και άλλα χειμερινά ρούχα σε τιμή ευκαιρίας. Θα υπάρξουν μεγαλύτερες εκπτώσεις στα ρούχα τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο, αλλά η επιλογή σας θα είναι περιορισμένη.

Leave a Reply

Your email address will not be published.