ΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ

Ο Φεβρουάριος είναι ένας δύσκολος μήνας για πολλούς εμπόρους. Είναι επίσης ο συντομότερος μήνας του χρόνου, αλλά πραγματικά δεν υπάρχει έλλειψη αποταμίευσης. Πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να αναρρώνουν από τα έξοδα των διακοπών και τις απώλειες πιστωτικών καρτών.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΓΟΡΑ ΝΩΡΙΣ Ή ΑΡΓΗ

Υπάρχουν δύο τρόποι αναζήτησης προσφορών. Αγοράστε πριν από τη σεζόν ή αγοράστε στο τέλος της σεζόν. Στο Lowes, στο Home Depot και στο Menards, οι καλύτεροι μήνες για προσφορές είναι συνήθως ο Φεβρουάριος και ο Σεπτέμβριος. Φεβρουάριος για προσφορές σε είδη που σχετίζονται με το χειμώνα και Σεπτέμβριος για προσφορές σε είδη που σχετίζονται με το καλοκαίρι.

Αυτό σημαίνει ότι η ζήτηση πωλήσεων είναι γενικά χαμηλή, επομένως τα καταστήματα θα είναι δημιουργικά με προσφορές πωλήσεων τον Φεβρουάριο. Οι Lowes, Home Depot και Menards θα εκκαθαρίσουν τα χειμερινά εμπορεύματα για να δημιουργήσουν χώρο για την άφιξη νέων ανοιξιάτικων εμπορευμάτων. Τώρα όλα τα καταστήματα θα έχουν είδη λιανικής διαθέσιμα όλο το χρόνο, απλά πρέπει να ξέρετε πού θα τα βρείτε. Αλλά ο Φεβρουάριος είναι ένα διαφορετικό ζώο, και μπορείτε να βρείτε κάθαρση στο Lowes σχεδόν παντού. Γιατί;

Μειώνει τις πωλήσεις των καταστημάτων στα τέλη της άνοιξης και στις αρχές του καλοκαιριού. Τμήματα όπως το Lawn & Garden και το Lumber / Building Materials αρχίζουν τώρα να ανανεώνουν τα τμήματα για μέγιστες πωλήσεις. Και αυτό σημαίνει σημαντική αποκατάσταση του χλοοτάπητα και του κήπου, των τμημάτων φωτισμού, υδραυλικών, βαφής και ξύλου. Ευτυχώς, ορισμένα καλοκαιρινά προϊόντα όπως ψησταριές, κλιματισμός, νέες πόρτες και παράθυρα, ακόμα και ξύλο για νέο ελαστικό είναι αρκετά φθηνότερα. Λιγότεροι πελάτες αναζητούν πραγματικά να αγοράσουν και το απόθεμα του περασμένου έτους εξαντλήθηκε. Εάν είστε στην αγορά, τώρα είναι η ώρα να αγοράσετε.

Μπορεί να μην έχετε τόσο μεγάλη έκπτωση όσο στο τέλος της σεζόν, αλλά αυτόν τον μήνα θα βρείτε προσφορές για πολλά ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά έργα, όπως πέτρες βεράντας, πακέτα καταστρώματος, συσκευές και ανεμιστήρες οροφής. Μάθετε τα καλύτερα και τα χειρότερα πράγματα για να αγοράσετε στο Lowes τον Φεβρουάριο. Και πάλι, αυτό λειτουργεί λόγω εποχιακών διακυμάνσεων. Το μόνο που σκέφτεσαι είναι να δροσιστείς στη ζέστη του Ιουλίου και όχι στα μέσα Φεβρουαρίου. Δεν σκέφτεσαι τον κλιματισμό μέχρι να τον χρειαστείς. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το πότισμα του χόρτου σας μέχρι να είναι 90 βαθμούς έξω.

Και στη συνέχεια θα βρείτε οικονομικούς υγραντήρες, μονάδες κλιματισμού, ανεμιστήρες, σωλήνες κήπου και ψεκαστήρες. Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, οι πελάτες θα κάνουν σχεδόν τα πάντα και θα πληρώσουν οποιοδήποτε τίμημα για να αποφύγουν τη ζέστη. Κάντε το έξυπνα και αγοράστε το τώρα.

Δεν θα βρείτε πολλές επιλογές στα περισσότερα καταστήματα, καθώς ο Lowes θα στείλει τα περισσότερα κλιματιστικά και ανεμιστήρες πίσω στην παραγωγή μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου. Θα βρείτε όμως λίγο χώρο, ανοιχτά συρτάρια, μερικά περσινά μοντέλα και οθόνες για μεγάλες οικονομίες.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΕ ΕΠΙΠΛΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Τα έπιπλα εξωτερικού χώρου πωλούνται συνεχώς. Είναι ένα αντικείμενο που η Lowes και φυσικά η Home Depot προσπαθούν πάντα να κινούνται με εκπτώσεις και προσφορές. Αλλά ο Φεβρουάριος είναι ένας πραγματικά καλός μήνας για να αγοράσετε έπιπλα εξωτερικού χώρου, εάν μπορείτε να περπατήσετε λίγο και να κάνετε τα μαθήματά σας.

Όπως τα κλιματιστικά και οι ανεμιστήρες, δεν θα βρείτε πολλές επιλογές τον Φεβρουάριο, αλλά τα περισσότερα καταστήματα τα έχουν από πέρυσι. Τα νέα στυλ επίπλων παρουσιάζονται συνήθως στις αρχές της άνοιξης, επομένως οι λιανοπωλητές ξεκαθαρίζουν τα παλιά στυλ τον Φεβρουάριο για να κάνουν χώρο για νέα είδη τον Μάρτιο. Σημαίνει επίσης ότι είναι πολύ απίθανο να βρείτε ολοκληρωμένα σετ βεράντας σε οποιοδήποτε κατάστημα.

Ίσως χρειαστεί να πάτε σε 3 ή 4 μέρη για να πάρετε το αντίστοιχο κιτ αν το θέλετε. Αλλά μπορείτε να εξοικονομήσετε περίπου 80% έκπτωση στην κανονική τιμή των νέων αντικειμένων! Μην ξεχνάτε τα επιπλέον έπιπλα και αξεσουάρ εξωτερικού χώρου που χρειάζεστε όταν έρχονται φίλοι και οικογένεια. Και με έκπτωση 80%, ποιος νοιάζεται αν ταιριάζει; Επιπλέον ξαπλώστρα ή ξαπλώστρες. Ομπρέλες. Κουτιά ελαστικών. Μαξιλάρια για τη βεράντα. Ανακατέψτε και ταιριάξτε και μην ξεχάσετε να κάνετε παζάρια για το τελευταίο ή ελαφρώς κατεστραμμένο αντικείμενο. Έχω δει πελάτες να μπαίνουν στο κατάστημα με τις περσινές καρέκλες βεράντας που πωλούνταν για 59 $ η καθεμία και τις παίρνουν για 10 $ η καθεμία!

ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Στον οδηγό αγορών μας τον Ιανουάριο, σημειώσαμε ότι οι συμφωνίες φορολογικού λογισμικού θα εμφανίζονταν τις εβδομάδες πριν από τις 15 Απριλίου και σημειώσαμε ότι οι πωλήσεις θα αυξηθούν τον Φεβρουάριο. Τα περισσότερα καταστήματα Lowes ξεκίνησαν να πωλούν φορολογικό λογισμικό πριν από περίπου 2 χρόνια, αλλά οι καλύτερες προσφορές σας εξακολουθούν να είναι στο Amazon.

Ήδη στα τέλη Φεβρουαρίου, θα δείτε εκπτώσεις έως και 50% σε προγράμματα των H&R Block και Turbotax. Είναι λογικό να αναμένουμε ότι αυτές οι πρόωρες περικοπές θα οδηγήσουν σε ακόμη καλύτερες προσφορές μέχρι το τέλος Μαρτίου. Οι μεγαλύτερες πωλήσεις για τηλεοράσεις μεγάλης οθόνης και οικιακούς κινηματογράφους είναι ακριβώς πριν και μετά το Super Bowl. Οι έμποροι λιανικής προσπαθούν να εκκαθαρίσουν το απόθεμά τους για νέες σειρές προϊόντων και οι πελάτες θέλουν να αναβαθμίσουν το φετινό σόου με την κορυφαία βαθμολογία.

Μπορείτε επίσης να περιμένετε πολλές ημερήσιες εκπτώσεις προέδρων το 3ήμερο Σαββατοκύριακο, προσφέροντας έκπτωση έως και 80% σε ρούχα, καθώς και εργαλεία χειρός, κλινοσκεπάσματα και έπιπλα. Αναζητήστε επίσης μεγάλες εκπτώσεις για την Ημέρα των Προέδρων σε καταστήματα ρούχων και πολυκαταστημάτων.

Leave a Reply

Your email address will not be published.