7 Σύστημα κάμερας ασφαλείας για μικρές επιχειρήσεις

Θα πρέπει να γνωρίζετε ποιες είναι οι καλύτερες ασύρματες κάμερες ασφαλείας για μικρές επιχειρήσεις. Εάν είστε επιχειρηματίας, είτε μικροεπιχειρηματίας είτε μεγαλοεπιχειρηματίας, ένα σύστημα κάμερας ασφαλείας είναι απαραίτητο για εσάς.

Μια μελέτη για το CCTV ισχυρίζεται ότι επειδή τα συστήματα καμερών ασφαλείας χρησιμοποιούνται από ανθρώπους, υπάρχει σημαντική μείωση της εγκληματικότητας. Οι καλύτερες κάμερες ασφαλείας θα σας δώσουν αντοχή, λειτουργικότητα, αξία και καλή ποιότητα βίντεο. Εάν σκοπεύετε να έχετε συνεχή εγγραφή, συνιστούμε να επιλέξετε ένα σύστημα που διαθέτει ενσωματωμένο υπέρυθρο φωτισμό ή ενσωματωμένους ανακλαστήρες.

Χρησιμοποιούνται για εγγραφή ακόμα και σε σκοτεινά, αιθαλικά ή αδύναμα περιβάλλοντα. Οι κάμερες όχι μόνο συμβάλλουν στη μείωση της εγκληματικότητας, αλλά είναι επίσης χρήσιμες για διάφορους άλλους παράγοντες. Συμβάλλουν στη διατήρηση της παραγωγικότητας των εργαζομένων σας, παρέχουν καλύτερη ασφάλεια στο χώρο εργασίας, επιλύουν ταχύτερα τις διαφορές στο χώρο εργασίας και είναι επίσης σημαντικά για την προσωπική ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων σας.

Λίστα με τα καλύτερα συστήματα ασύρματων καμερών ασφαλείας για μικρές επιχειρήσεις

Σύστημα ασφαλείας Swann με 12 κάμερες

Το σύστημα ασφαλείας 12 καμερών της Swann είναι η απόλυτη πολυκάμερα. Αυτή η κάμερα είναι η καλύτερη για παρακολούθηση τόσο εσωτερικών όσο και εξωτερικών χώρων. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για μια επιχείρηση που διαθέτει μεγάλη αποθήκη με αρκετά τυφλά σημεία.

Σύστημα ασφαλείας Swann με 12 κάμερες

Η κάμερα διαθέτει 16 κανάλια εγγραφής και μπορείτε να προσθέσετε έως και 4 επιπλέον κάμερες για μεγαλύτερες περιοχές. Οι κάμερες καταγράφουν σε ανάλυση 1080p HD και εντοπίζουν ακόμη και την πιο μικρή συνεχιζόμενη δραστηριότητα.

Κάθε κάμερα μπορεί να δει έως και 100 πόδια κατά τη λήψη ασπρόμαυρων, ακόμη και τη νύχτα. Μπορεί να δει έως και 32 πόδια όταν παίζει έγχρωμο. Η ασφάλεια είναι επίσης συμβατή με το Google Assistant, το Chromecast και την Alexa.

Κάμερα Dome Panasonic WV-S3131L

Αυτή είναι η καλύτερη συμπαγής κάμερα. Η κάμερα Dome της Panasonic έχει ύψος μόνο 2 ίντσες και διάμετρο 4,1 ίντσες. Η κάμερα καταγράφει σε ανάλυση 1080p HD με ταχύτητα έως και 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Είναι εξοπλισμένο με περιστρεφόμενο μεντεσέ για προσαρμοσμένες γωνίες και προσφέρει οπτικό πεδίο 108 μοιρών.

Κάμερα Dome Panasonic WV-S3131L

Τη νύχτα, μπορεί να δει έως και 49 πόδια ακόμη και σε ομίχλη. Υπάρχει επίσης ένα ενσωματωμένο πυκνωτικό μικρόφωνο για καθαρή και καθαρή εγγραφή ήχου. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε ειδοποιήσεις που ενεργοποιούνται με κίνηση για να αξιολογήσετε τον κίνδυνο.

Camera Arlo Pro 3 Spotlight

Το Arlo Pro λέγεται ότι είναι το καλύτερο σύστημα κάμερας ασφαλείας στην αγορά. Το σύστημα διαθέτει μία έως έξι κάμερες με τη μονάδα βάσης και κάθε κάμερα μπορεί να εγγράψει βίντεο 2K με υποστήριξη HDR για εικόνες που μοιάζουν με γυαλί. Είναι πολύ χρήσιμο για νυχτερινή εγγραφή και διαθέτει ανίχνευση κίνησης.

Camera Arlo Pro 3 Spotlight

Το Arlo pro προσφέρει μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία που διαρκεί έως και 6 μήνες με μία μόνο φόρτιση. Το σύστημα είναι επίσης συμβατό με τον φωνητικό έλεγχο Google Assistant, Alexa και Apple Homekit. Μπορείτε επίσης να ορίσετε ειδοποιήσεις ανίχνευσης πακέτων για να αποτρέψετε την κλοπή.

Σύστημα ασφαλείας Arlo Ultra 4K UHD

Το σύστημα ασφαλείας Arlo Ultra καταγράφει σε ανάλυση 4K UHD. Το σύστημα σας βοηθά να δείτε τις λεπτομέρειες, είτε είναι κατά τη διάρκεια της ημέρας είτε τη νύχτα. Το κιτ εκκίνησης περιλαμβάνει μία έως τέσσερις κάμερες, καθώς και ένα πρόγραμμα συνδρομής που σας επιτρέπει να προσθέσετε έως και 55 κάμερες. Κάθε κάμερα είναι εξοπλισμένη με έξυπνη σειρήνα, μικρόφωνο με μείωση ήχου και ενσωματωμένο ανακλαστήρα.

Σύστημα ασφαλείας Arlo Ultra 4K UHD

Διαθέτει επίσης ενσωματωμένο ηχείο για ήχο 2 κατευθύνσεων. Για να αποτρέψετε τη ζημιά της κάμερας από τη σκόνη, την υγρασία και τα παράσιτα, η κάμερα διαθέτει ένα αδιάβροχο περίβλημα.

D-Link Vigilance DCS-4605EV

Το D-Link Vigilance DCS-4605EV είναι το καλύτερο σύστημα κάμερας εξωτερικού χώρου. Εκτός από το ότι είναι ανθεκτικό στη σκόνη και το νερό, είναι επίσης σχεδιασμένο να αποτρέπει την παραβίαση και την παραβίαση. Το κάλυμμα φακού σε σχήμα θόλου μειώνει τον σχηματισμό συμπύκνωσης σε υψηλή υγρασία και αλλαγές θερμοκρασίας.

D-Link Vigilance DCS-4605EV

Μπορεί να λειτουργήσει σε θερμοκρασίες που κυμαίνονται από 32-104 βαθμούς. Η κάμερα χρησιμοποιεί τεχνολογία μεγάλου δυναμικού εύρους για τη βελτίωση των ροών βίντεο και την εγγραφή σε ανάλυση HD 1080p. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε την ανίχνευση κίνησης και να ελέγξετε την κλίση και τη μετατόπιση της κάμερας.

Google Nest Cam IQ

Είναι πλέον η καλύτερη κάμερα ασφαλείας εσωτερικού χώρου που διατίθεται στην αγορά. Έχει τη δυνατότητα εγγραφής σε ανάλυση 1080p HD, η οποία είναι επίσης έως και 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Βοηθά στην εγγραφή κρυστάλλινων βίντεο για την παρακολούθηση εισόδων σημείων πώλησης, περιοχών ή εξόδων υψηλής κυκλοφορίας. Μαζί με αυτό, η κάμερα διαθέτει αυτόματο ζουμ και παρακολούθηση για να πιάσει τους εισβολείς.

Google Nest Cam IQ

Το Google Nest παρέχει νυχτερινή όραση έως και 20 πόδια μακριά. Το Nest IQ μπορεί επίσης να συνδεθεί με άλλες συσκευές Nest, καθώς και με το Google Assistant και την Alexa. Χάρη στην ειδική εφαρμογή, μπορείτε να λαμβάνετε έως και 60 ημέρες βίντεο και 10 ημέρες ιστορικού εγγραφής 24 ώρες την ημέρα.

Δαχτυλίδι σφυριού UP Cam

Η κάμερα έχει σχεδιαστεί για να είναι γρήγορη στην εγκατάσταση και εύκολη στη χρήση. Η χτένα με δακτύλιο συνοδεύεται από αυτοκόλλητο στήριγμα που μπορεί να στερεωθεί με ασφάλεια σε οποιονδήποτε τοίχο. Εγγράφει σε σκληρό δίσκο σε ανάλυση 1080p για λήψη καθαρού και φωτεινού βίντεο μέρα και νύχτα. Λαμβάνετε 30 ημέρες εγγραφής με μία μόνο φόρτιση, πράγμα που σημαίνει ότι η μπαταρία τροφοδοτείται.

Δαχτυλίδι σφυριού UP Cam

Με την εφαρμογή Ring, η κάμερα μπορεί να συνδεθεί με άλλες συσκευές κουδουνιού πόρτας, όπως τα κουδούνια βίντεο, και μπορείτε ακόμη και να έχετε πρόσβαση σε ζωντανές ροές βίντεο και να απολαύσετε αμφίδρομο ήχο. Μπορείτε να συνδέσετε την κάμερά σας στην Alexa για έλεγχο hands-free. Ένα σχέδιο προστασίας δακτυλίου είναι διαθέσιμο μέσω συνδρομής, το οποίο σας δίνει πρόσβαση σε έως και 60 ημέρες ιστορικού στιγμιότυπων.

Μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε ζωντανή παρακολούθηση βίντεο μέσω της εκπομπής Amazon Echo ή ακόμα και να επικοινωνήσετε με αγνώστους μέσω των ηχείων Echo και Echo Dot.

Αυτά ήταν μερικά από τα καλύτερα συστήματα ασύρματων καμερών ασφαλείας για μικρές επιχειρήσεις. Για τη μικρή σας επιχείρηση, μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από τις παραπάνω επιλογές με βάση τις δυνατότητες και τον τύπο ασφάλειας της κάμερας που χρειάζεστε. Είναι πολύ σημαντικό να δείτε αν το σύστημα ασφαλείας της κάμερας έχει όλα όσα ψάχνετε.

Leave a Reply

Your email address will not be published.