7 φθηνοί τρόποι για να κρατήσετε το σπίτι σας ζεστό

Ερχεται ο χειμώνας. Καθώς οι θερμοκρασίες αρχίζουν να πέφτουν, ακολουθούν μερικοί φτηνοί, εύκολοι και ανέξοδοι τρόποι για να ζεσταθείτε και να μειώσετε το λογαριασμό θέρμανσης. Οι περισσότερες από αυτές τις συμβουλές θέρμανσης κοστίζουν λιγότερο από 50 $. Τώρα, δεν μιλάμε για αντικατάσταση παλαιών παραθύρων και γέμισμα της σοφίτας σας με μόνωση, αλλά εδώ είναι 7 τρόποι με τους οποίους μπορείτε να διατηρήσετε το σπίτι σας ζεστό αυτόν τον χειμώνα.

Αντικαταστήστε το φίλτρο του φούρνου

Τα φίλτρα φούρνου διατηρούν τον αέρα στο σπίτι σας καθαρό εμποδίζοντας τα επικίνδυνα σωματίδια να ρέουν μέσα από το σπίτι σας. Ωστόσο, με τον καιρό λερώνονται και πρέπει να αντικατασταθούν. Αυτό μπορεί να κάνει τον κινητήρα του ανεμιστήρα να δουλέψει σκληρότερα και να εμποδίσει την κυκλοφορία του αέρα. Κατά τη διάρκεια της περιόδου θέρμανσης, αντικαθιστάτε τα φίλτρα περίπου κάθε 45 ημέρες. Τιμή: 6 $ ανά φίλτρο.

Εγκαταστήστε έναν προγραμματιζόμενο θερμοστάτη

Είναι ο ευκολότερος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα και εξοικονομείτε ενέργεια όλη μέρα χωρίς να κάνετε τίποτα! Ξεχάστε το καντράν και χρησιμοποιήστε έναν φτηνό ψηφιακό προγραμματιζόμενο θερμοστάτη. Η θερμοκρασία μπορεί να ρυθμιστεί σε ολοήμερη θερμοκρασία ή να ρυθμιστεί ανά ώρα. Εάν θέλετε να το σηκώσετε μερικές βαθιές πριν ξυπνήσετε, μη διστάσετε να το κάνετε. Αν θέλετε χαμηλότερη θερμοκρασία όταν πηγαίνετε για ύπνο, μπορείτε να κάνετε το ίδιο. Κοστίζει $35.

Τοποθετήστε ένα χαλί δίπλα στην πόρτα

Ναι, όπως στο σπίτι με τη γιαγιά και τον παππού. Οι άνθρωποι απλά δεν χρησιμοποιούν χαλιά όπως παλιά. Μπορείτε να πάρετε ένα ωραίο χαλί 3×5 για την πόρτα για να μειώσετε τα ρεύματα και ένα λασπωμένο δάπεδο. Βάλτε ένα και στην κουζίνα. Κοστίζει $25.

Εγκαταστήστε έναν ανιχνευτή μονοξειδίου του άνθρακα

Όλοι έχουν έναν ανιχνευτή καπνού αυτές τις μέρες, αλλά είναι εξαιρετικά σημαντικό να έχετε επίσης έναν ανιχνευτή μονοξειδίου του άνθρακα ή CO. Το μονοξείδιο του άνθρακα (CO) είναι ένα θανατηφόρο άγευστο και άοσμο αέριο. Περίπου 500 άνθρωποι πεθαίνουν στα σπίτια τους στις Ηνωμένες Πολιτείες κάθε χρόνο. Κοστίζει $30.

Κλείστε τις κουρτίνες και τα στόρια το βράδυ

Και να τα ανοίγετε τις ηλιόλουστες μέρες το χειμώνα. Αφήστε τις κουρτίνες και τα στόρια ανοιχτά κατά τη διάρκεια της ημέρας για να μπει το φως του ήλιου και να ζεσταθεί το σπίτι σας. Κλείστε τα το βράδυ για να κρατήσει τη ζέστη μέσα. Κοστίζει $0.

Προγραμματίστε την ετήσια συντήρηση του φούρνου

Οι περισσότεροι από εμάς μπορούμε να αλλάξουμε το φίλτρο του φούρνου, αλλά τι γίνεται με όλα τα άλλα που σχετίζονται με τη συντήρηση του φούρνου σας; Μάλλον χρειάζεστε έναν ειδικό για αυτό. Θα ελέγξουν για χαλαρό νήμα, σκούπα και υπολείμματα κενού και θα ελέγξουν τη φλόγα και τους αισθητήρες. Αν έχεις έτοιμο νέο φίλτρο, μάλλον θα σου το δώσουν. Τιμή 70 δολάρια.

Βράζετε νερό στη σόμπα για να αυξήσετε την υγρασία

Ένας απλός και αποτελεσματικός τρόπος για να αυξήσετε την υγρασία στο σπίτι σας. Απλώς βράστε το νερό και μετά αφήστε το να εξατμιστεί. Τώρα, μπορείτε πιθανώς να βρείτε έναν φτηνό υγραντήρα στο Lowes ή στο Home Depot για λιγότερο από $30, αλλά αυτή η μέθοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ! Κοστίζει $0.

Η εξοικονόμηση χρημάτων υπολογίζεται όταν λήξει το τιμολόγιο

Αυτή την περίοδο θέρμανσης, βεβαιωθείτε ότι το σπίτι σας είναι έτοιμο να εξοικονομήσει κόστος ενέργειας. Μπορεί να είναι δύσκολο να ζεστάνετε το σπίτι σας και να αισθάνεστε ακόμα άνετα. Προσπαθήστε πάντα να εμποδίσετε τον λογαριασμό της θερμότητας να περάσει από την οροφή. Ελπίζουμε αυτές οι συμβουλές να σας βοηθήσουν να βρείτε οικονομίες για να ξεπεράσετε τον χειμώνα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.