Lowes Curbside Pickup – Πώς λειτουργεί

Η παραλαβή του Lowe δίπλα στο πεζοδρόμιο είναι διαθέσιμη σε όλες τις τοποθεσίες. Ο Lowes έκανε παραγγελίες μέσω Διαδικτύου για αρκετά χρόνια προτού ο Covid αναγκάσει τους ανθρώπους σε διάφορες καταστάσεις αποκλεισμού και κοινωνικής απόστασης. Τώρα, όταν παραγγέλνετε ηλεκτρονικά, έχετε τη δυνατότητα να παραδίδονται τα προϊόντα σας στο αυτοκίνητό σας με παραλαβή στο πεζοδρόμιο.

Τι είναι το Lowes Curbside Pickup;

Το Outside Pickup είναι μια υπηρεσία που επιτρέπει στους πελάτες να παραλάβουν μια παραγγελία Lowes στο όχημά τους, αντί να πρέπει να πάνε σε ένα κατάστημα ή να στείλουν το αντικείμενο στο σπίτι τους. Είναι πραγματικά απλώς μια παραλλαγή της επιλογής ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ στο κατάστημα που είναι διαθέσιμη εδώ και αρκετά χρόνια.

Εάν έχετε smartphone, κατεβάστε την εφαρμογή Lowes γιατί η λήψη είναι λίγο πιο εύκολη με λίγα μόνο αγγίγματα στη συσκευή σας και δεν χρειάζεται να εκτυπώνετε email. Μπορείτε να κάνετε λήψη της εφαρμογής Lowes για κινητά από τον ιστότοπό τους: Lowes Mobile App.

Εάν δεν χρειάζεστε άλλη εφαρμογή που παρεμβαίνει στο τηλέφωνό σας, απλώς στείλτε ένα email επιβεβαίωσης στο τηλέφωνό σας. Ή απλά εκτυπώστε το από το σπίτι.

Θυμηθείτε, όταν παραγγέλνετε ηλεκτρονικά, ο Lowes κρατά την παραγγελία σας μόνο για 7 ημέρες. Εάν δεν το παραλάβετε εντός 7 ημερών, τα χρήματα θα επιστραφούν στην κάρτα σας. Θα έχετε επίσης μια επισκόπηση όλων των αγορών σας χρησιμοποιώντας την κάρτα MyLowes κατά την παραγγελία.

Έτσι λειτουργεί το Lowes Curbside Pickup.

Με τη δωρεάν παραλαβή από το κατάστημα, παραγγέλνετε online, επιλέγετε δωρεάν παραλαβή από το κατάστημα και περιμένετε για επιβεβαίωση μέσω email από το Ready For Pickup. Όταν φτάσετε στο κατάστημα, πηγαίνετε στο γραφείο εξυπηρέτησης πελατών. Προβάλετε το αναγνωριστικό σας με φωτογραφία, όπως μια κρατική άδεια οδήγησης, στρατιωτική ή κρατική ταυτότητα και το email επιβεβαίωσης. Στη συνέχεια, ένας υπάλληλος του Lowes θα παραλάβει την παραγγελία σας για εσάς.

Για παραλαβή από το πεζοδρόμιο, μπορείτε ακόμα να επιλέξετε τη ΔΩΡΕΑΝ παραλαβή από το κατάστημα κατά την ηλεκτρονική παραγγελία και να περιμένετε το μήνυμα επιβεβαίωσης από το Ready For Pickup. Στη συνέχεια, μεταβείτε στο κατάστημα και σταθμεύστε σε ένα από τα καθορισμένα σημεία συλλογής του καταστήματος ή σημεία συλλογής στο πεζοδρόμιο. Οι χώροι αυτοί είναι συνήθως αρκετά κοντά στην κεντρική είσοδο του καταστήματος με φωτεινές μπλε πινακίδες. Καλέστε τον αριθμό στην πινακίδα και ένας υπάλληλος θα σας μεταφέρει το αντικείμενο στο όχημά σας.

Θα διαρκέσει ακόμη και μετά την πανδημία του κορωνοϊού

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ο κόσμος δεν έχει τόσο εύκολη πρόσβαση σε κανένα κατάστημα. Πρέπει να φορούν μάσκες, να έρχονται σε επαφή με δεκάδες ανθρώπους και κινδυνεύουν να αρρωστήσουν. Εάν έχουν την ευκαιρία να το παραλάβουν από το κράσπεδο, πολλοί πελάτες θα το κάνουν.

Η τρέχουσα παγκόσμια κρίση υγείας επηρεάζει όλους. Δεν έχει σημασία πού εργάζεστε ή σε ποιο κλάδο εργάζεστε, θα νιώσετε τα αποτελέσματα. Η παραλαβή έξω από το σπίτι σας δίνει τη δυνατότητα να προστατεύσετε τον εαυτό σας και άλλους πελάτες που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να εισέλθουν στο κατάστημα.

Θα κρατήσει όμως; Το λιανικό εμπόριο δεν θα είναι ποτέ το ίδιο όπως πριν από τον κορονοϊό. Αυτό ανάγκασε πολλά καταστήματα να επανεξετάσουν τις στρατηγικές τους για να συνεχίσουν την επιχείρησή τους.

Η παραλαβή στο πεζοδρόμιο προστατεύει τους πελάτες και τους υπαλλήλους περιορίζοντας την προσωπική επαφή. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι πιο γρήγορο να πας στο κατάστημα για να παραλάβεις το αντικείμενο παρά στο παρακαμπτήριο. Αλλά η μετάβαση σε μια πανδημία σημαίνει περισσότερους κινδύνους. Είναι πολύ πιθανό η πανδημία να έχει μακροπρόθεσμο αντίκτυπο στην αγοραστική συμπεριφορά των καταναλωτών.

Το λιανικό εμπόριο θα επανέλθει σε κάποιο είδος «κανονικού» με την πάροδο του χρόνου. Ενώ κάποια αύξηση στην παραλαβή από το πεζοδρόμιο θα παραμείνει, τα περισσότερα καταστήματα έχουν επεκτείνει τις επιλογές παραλαβής επειδή δεν είχαν άλλη επιλογή.

Στο μέλλον, ορισμένα καταστήματα μπορεί να επεκταθούν ακόμη και σε παραλαβή από το πεζοδρόμιο, αλλά πολλά άλλα απλώς θα περιορίσουν αυτήν την επιλογή ή θα αρχίσουν να χρεώνουν ένα τέλος για να φέρουν το προϊόν στο όχημά σας. Η παραλαβή από το πεζοδρόμιο έχει αποκτήσει νέο νόημα και δημοτικότητα κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Σε τι θα εξελιχθεί τελικά δεν είναι καθόλου ξεκάθαρο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.